Σάββατο 17 Ιούλη 2021 - Κυριακή 18 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανοιχτές συσκέψεις - συζητήσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Το Σάββατο 17 Ιούλη:

-- Στο Ηράκλειο, στις 8 μ.μ. στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης», συγκέντρωση με θέμα «Δυνατό ΚΚΕ, νους - καρδιά - οργανωτής της εργατικής - λαϊκής πάλης για τον σοσιαλισμό» και ομιλητή τον Δημήτρη Τζαβάρα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό - ρεμπέτικο πρόγραμμα με τους Γιάννη Μπορμπουδάκη, Γιώργο Παντελάκη και Βαγγέλη Συλιγάρδο.

-- Στο Ρέθυμνο, στις 8 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ατσιποπούλου, συγκέντρωση με θέμα «Δυνατό ΚΚΕ, νους - καρδιά - οργανωτής της εργατικής - λαϊκής πάλης για τον σοσιαλισμό» και ομιλητή τον Βαγγέλη Αγγελογιαννάκη, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει κρητικό πρόγραμμα με τον Λευτέρη Τζαγκαράκη και το συγκρότημά του.

-- Στην Πρέβεζα, στις 9 μ.μ. στην πλατεία Ανδρούτσου, σύσκεψη με ομιλητή τον Νεκτάριο Τριάντη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας.

Την Κυριακή 18 Ιούλη στα Χανιά, στις 8 μ.μ. στο γήπεδο της Σούδας, συγκέντρωση με θέμα «Δυνατό ΚΚΕ, νους - καρδιά - οργανωτής της εργατικής - λαϊκής πάλης για τον σοσιαλισμό» και ομιλητή τον Δημήτρη Τζαβάρα. Θα ακολουθήσει κρητικό πρόγραμμα με τον Μιχάλη Λουφαρδάκη και το συγκρότημά του.

Τη Δευτέρα 19 Ιούλη σύσκεψη της ΚΟΒ Κατασκευών της ΤΕ Ιωαννίνων στην πλατεία Ανατολής, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Νεκτάριο Τριάντη.

Την Τετάρτη 21 Ιούλη:

-- Σύσκεψη της ΚΟΒ ΟΤΑ στα Λιθαρίτσια, στις 7 μ.μ., με ομιλήτρια την Ολυ Τσουμάνη, μέλος της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας.

-- Εκδήλωση - συζήτηση στο Πνευματικό Κέντρο Ζίτσας, στις 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον Ρίζο Μαρούδα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα προηγηθεί στις 12 μ. συνάντηση με κτηνοτρόφους της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ