Τετάρτη 28 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εντοπίστηκε πτώμα στις όχθες του ποταμού Εβρου

Ενα πτώμα άνδρα άγνωστης ταυτότητας εντόπισαν το Σάββατο άνδρες της αστυνομίας που περιπολούσαν κοντά στη γέφυρα Πετάλου στον Πέπλο Εβρου.

Το πτώμα βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, ενώ του έλειπαν το κεφάλι και τα άνω άκρα. Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μετανάστη, που επιχείρησε να περάσει παράνομα τα σύνορα από την Τουρκία στην Ελλάδα. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και η νεκροψία - νεκροτομή που θα διενεργηθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου μεταφέρθηκε η σορός, αναμένεται να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το σενάριο θανάτου από παθολογικά αίτια, σύμφωνα με το οποίο τα άκρα και το κεφάλι της σορού φαγώθηκαν από ψάρια.

Δεν πρόκειται για πρωτοφανές περιστατικό, καθώς υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που όταν η στάθμη του ποταμού κατεβαίνει λόγω του καλοκαιριού εμφανίζονται πτώματα κατατρεγμένων που έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθεια να τον περάσουν. Στις 3 Μάη, στρατιωτική περίπολος στο Πέταλο είχε επίσης εντοπίσει το πτώμα άνδρα σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ