Τρίτη 17 Αυγούστου 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Γλέντι αλληλεγγύης στις 31 Αυγούστου

Εκδήλωση αλληλεγγύης την Τρίτη 31 Αυγούστου, στην κεντρική πλατεία, οργανώνουν τα σωματεία και το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων. Η εκδήλωση οργανώνεται κάθε χρόνο αυτήν την εποχή και αγκαλιάζεται μαζικά από τους εργαζόμενους. Φέτος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει γλέντι με ηπειρώτικη παραδοσιακή μουσική και αφιέρωμα στον Σταύρο Καψάλη. Τα σωματεία καλούν τους εργαζόμενους να στηρίξουν τη λαχειοφόρο που διοργανώνουν, ενισχύοντας οικονομικά τη δράση τους.

«Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και τα σωματεία του μας δείχνουν πως μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά, πως πρέπει να δείχνουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους, μας βοηθάει το "εγώ να γίνει εμείς" μέσα από δράσεις που γίνονται καθημερινά όλο το χρόνο», σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους. Στο πλαίσιο αυτό, οργανώνονται σε σταθερή βάση τα Λαϊκά Μαθήματα που στηρίζουν εκατοντάδες παιδιά, πρωτοβουλίες για το δικαίωμα στην αναψυχή και στις διακοπές, εκδηλώσεις για τα παιδιά, προβολές ταινιών, ενώ λειτουργεί και ο Αθλητικός Σύλλογος «Μαχητής».

«Δυναμώνουμε τα συνδικάτα μας σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο, σε κάθε γειτονιά. Ζωντανεύουμε τα σωματεία μας με πρωτοβουλίες και αγωνιστικές αποφάσεις. Αποφασίζουμε συλλογικά τις μορφές των αγώνων μας. Στηρίζουμε κάθε εργαζόμενο που δεν συμβιβάζεται με τη μιζέρια και σηκώνει το κεφάλι», αναφέρουν τα σωματεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ