Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
Στάση εργασίας και συγκεντρώσεις αύριο

Σε πανελλαδική στάση εργασίας (10 π.μ. - 3 μ.μ.) προχωρούν αύριο, Πέμπτη, οι εργαζόμενοι στις δημόσιες δομές Υγείας και Πρόνοιας με απόφαση της ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία). Τα Σωματεία λένε «ναι» στον μαζικό - καθολικό εμβολιασμό και την άμεση λήψη μέτρων για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας. Τάσσονται ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό που αποτελεί όχημα για αναστολές εργασίας, απολύσεις και διώξεις.

Στο πλαίσιο των στάσεων εργασίας θα γίνουν συγκεντρώσεις στην Αθήνα, στο υπουργείο Υγείας, στη Θεσσαλονίκη στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης και στις υπόλοιπες περιοχές στις κατά τόπους Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) και στις πύλες των νοσοκομείων.

Στο «Θριάσιο» για τη συμμετοχή στη συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας θα ξεκινήσει πούλμαν από την είσοδο του νοσοκομείου στις 10 π.μ. Στον «Ευαγγελισμό» η στάση εργασίας ξεκινά στις 11 π.μ. έως τη λήξη της βάρδιας και θα γίνει προσυγκέντρωση στις 11.30 π.μ. στα ΤΕΠ. Στο ΠΑΓΝΗ η στάση εργασίας θα γίνει απ' τις 12 μ. έως τις 3 μ.μ. με συγκέντρωση στις 12.30 στην 7η ΥΠΕ. Στο Νοσοκομείο Σάμου ο Σύλλογος καλεί σε συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου. Στη Σύρο, ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο του νησιού καλεί σε συγκέντρωση, στις 11 π.μ., μπροστά στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου. Στο Κιλκίς θα αναχωρήσει λεωφορείο στις 10 π.μ. από την κεντρική πύλη του νοσοκομείου για τη συμμετοχή στη συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ