Τετάρτη 1 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΟΠ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Πλούσιο πρόγραμμα προφεστιβαλικών εκδηλώσεων

Πλούσιο πρόγραμμα προφεστιβαλικών εκδηλώσεων οργανώνει η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ αυτές τις μέρες. Αναλυτικά:

  • Σήμερα, Τετάρτη:

-- Η Τομεακή Οργάνωση Δυτικής Θεσσαλονίκης οργανώνει στις 20.00 στο θέατρο Κορδελιού συζήτηση για το περιβάλλον και τη διεκδίκηση χώρων πράσινου.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Σερρών οργανώνει στις 20.00 στην Πεντάπολη μαθητική δραστηριότητα.

  • Αύριο, Πέμπτη, οργανώνεται στις 20.00 στην πλατεία Ελευθερίας, στην Ηλιούπολη, συζήτηση για τις νέες τεχνολογίες και θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Αναστασία Παπαδοπούλου, μέλος του ΣΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.
  • Την Παρασκευή 3/9

-- Οι ΤΟ ΔΙΠΑΕ και Υγείας της Σπουδάζουσας διοργανώνουν στις 19.30 συζήτηση με τίτλο «Η Υγεία στον σοσιαλισμό: Η πείρα από την ΕΣΣΔ φωτεινό παράδειγμα για την πάλη στο σήμερα» και στις 20.30 συζήτηση με ομιλητή τον Βασίλη Μπαλτίκα, στέλεχος του ΚΚΕ, και τίτλο «Μπορεί να υπάρξει εξέλιξη στην τεχνολογία και την παραγωγή χωρίς το κίνητρο του κέρδους;».

-- Στο θέατρο Συκεών στις 20.00 γίνεται βιβλιοπαρουσίαση της μπροσούρας «Αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, τον Σοσιαλισμό», από τον Παναγιώτη Χαριτίδη, μέλος του ΣΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

-- Στο πάρκο Κερασούντος, στις 19.30, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - αφιέρωμα για το μπλόκο της Καλαμαριάς με τίτλο «Μαθαίνουμε την Ιστορία το τόπου μας, εμπνεόμαστε, διδασκόμαστε, συνεχίζουμε».

-- Στη Νέα Παραλία στο ύψος του αγάλματος Καραμανλή, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί χαιρετισμός από την Γεωργία Πελετίδου, μέλος του ΤΓ Δήμου Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσουν συζήτηση με μαθητές με τίτλο «Αλήθειες και ψέματα για τον σοσιαλισμό» και μουσικό πρόγραμμα.

-- Στο πάρκο του Αγίου Θεράποντα στην Κάτω Τούμπα, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Γιώργο Τριανταφυλλίδη, μέλος του ΣΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.

  • Το Σάββατο 4/9:

-- Η ΤΟ Πολυτεχνείου της Σπουδάζουσας οργανώνει στις 19.30 συζήτηση με τίτλο «Πολιτική προστασία: Οι ανάγκες του λαού πάντα χαμένες στο ζύγι του κέρδους», με ομιλητή τον Μάριο Καρεκλά, πολιτικό μηχανικό, στέλεχος του ΚΚΕ, στο αίθριο του Πολυτεχνείου. Στις 20.30 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με ομιλητή τον Λευτέρη Μαμάτα, αναπληρωτή καθηγητή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, με τίτλο «Τι είναι πραγματικά καινούργιο σήμερα; Η αλματώδης ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών στον σοσιαλισμό».

-- Στην πλατεία Ευόσμου, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί ομιλία και θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.

-- Στην πλατεία Κήπου του Κιλκίς, στις 20.00, θα γίνει παρουσίαση workshop με τίτλο «Σοσιαλισμός: Η κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας και η θέση της γυναίκας».

-- Η Τομεακή Οργάνωση Πέλλας οργανώνει στις 20.00, στην πλατεία Σκύδρας, προβολή ταινίας.

  • Την Κυριακή 5/9, στις 20.00 στο αμφιθέατρο Κουφαλίων, θα πραγματοποιηθεί χαιρετισμός από τον Γιάννη Βασιλειάδη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ