Τετάρτη 1 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΕΠΑΣ - ΟΑΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Συνεχίζουν τον αγώνα ενάντια στην υποβάθμιση των πτυχίων τους

Συναντήθηκαν με τον βουλευτή του ΚΚΕ Γ. Δελή

Συνέχιση του αγώνα ενάντια στην υποβάθμιση των πτυχίων τους αποφάσισε η Επιτροπή Σπουδαστών ΕΠΑΣ - ΟΑΕΔ Θεσσαλονίκης και ανακοινώνει κινητοποίηση τη μέρα απονομής των πτυχίων τους.

Στο πλαίσιο της πολύμορφης δράσης τους, μέλη της Επιτροπής Σπουδαστών συναντήθηκαν με τον βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή. Εδωσαν ό,τι έγγραφα είχαν συγκεντρώσει το προηγούμενο διάστημα τα οποία πιστοποιούν ξεκάθαρα αυτό που διεκδικούν, δηλαδή να μην υποβαθμιστεί το πτυχίο τους. Συζήτησαν επίσης για διαπιστωμένα προβλήματα των επαγγελματικών σχολών του ΟΑΕΔ, όπως τα υποστελεχωμένα εργαστήρια, η ανεπάρκεια σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, οι άθλιες κτιριακές δομές καθώς και ζητήματα που παρουσιάστηκαν το τελευταίο διάστημα, όπως αυτό της μη καταβολής των ενσήμων κατά τη διάρκεια της αναστολής εργασίας.

Ο Γ. Δελής κάλεσε τους σπουδαστές να μην αρκεστούν στις κάλπικες υποσχέσεις της κυβέρνησης και να συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα τους μέχρι τα αιτήματά τους να ικανοποιηθούν, ενώ δεσμεύθηκε για νέα παρέμβαση του ΚΚΕ στη Βουλή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ