Πέμπτη 2 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΝΕΟΛΑΙΑ
47ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Σε μεγάλες πόλεις τις επόμενες μέρες

Αυτήν τη βδομάδα το 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» κορυφώνεται σε μια σειρά από μεγάλες πόλεις και πρωτεύουσες νομών, μεταφέροντας το σύνθημα «Να ζεις, να τολμάς, να προχωράς - Για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον Σοσιαλισμό!». Εκθέσεις, συζητήσεις, αθλητικές δραστηριότητες κ.ά. περιλαμβάνονται στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στις παρακάτω πόλεις:

-- Στην Αρτα, στις 3 και 4 Σεπτέμβρη, στο Εκθεσιακό Κέντρο. Αύριο, πρώτη μέρα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συζήτηση στο Μαθητικό Στέκι και συναυλίες με τον Στάθη Αρτινό, την Φωτεινή Βελεσιώτου και τους Χαγιάλ. Τη δεύτερη μέρα θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται συναυλίες με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιώργο Ζιώρη, Χρήστο Σιάνα.

-- Στην Κατερίνη, στις 3 και 4 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο. Οι εκδηλώσεις αύριο, πρώτη μέρα, περιλαμβάνουν την κωμωδία «Ποίος είμαι;» από την Ενωση Ποντίων Πιερίας και γλέντι με τους Κώστα Ζούνζουρα και Διονύση Φτεργιώτη. Τη δεύτερη μέρα θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα γίνουν συναυλίες με τους Μαρία Γιαννούλη - Δημήτρη Χόντα, «Μελωδούς της παράδοσης» και Unmute us.

Επίσης, αύριο 3 Σεπτέμβρη:

-- Στα Τρίκαλα, στον Μύλο Ματσόπουλου. Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η μεγάλη συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

-- Στη Σπάρτη, στο πάρκο Γουδέ. Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται συναυλία με τον Σπύρο Κουτσοβασίλη και την Ειρήνη Χριστοφιλάκη.

-- Στο Ναύπλιο, στο Πάρκο Κολοκοτρώνη, θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στο Μεσολόγγι, στο λιμάνι, θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Παγώνης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων λαϊκό γλέντι από τους «Μεν+Δε(ν)».

-- Στην Ελασσόνα, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων.

Στις 4 Σεπτέμβρη:

-- Στον Πύργο, στο πάρκο Ξυστρή, θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν συναυλίες με τους «Σφάλμα», Banda Morena.

-- Στη Ζάκυνθο, στην πλατεία Σολωμού, θα μιλήσει ο Σωτήρης Παρίσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν συναυλίες με τους Sober on Tuxedos, Ζωγράφος.

-- Στην Κεφαλονιά, στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου, θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ μεταξύ άλλων συναυλία θα δώσουν οι Replica.

-- Στη Λευκάδα, στο πάρκο παραλίας, θα μιλήσει ο Νεκτάριος Τριάντης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ. Περιλαμβάνεται και μουσικό πρόγραμμα με τους Στέλιο Κοτίδη και Αλεξάνδρα Ρίζου, Σταύρο Γιαβρή, Ανέστη Τσαρτσιανίδη και Ηλία Αράπογλο.

-- Στην Κόρινθο, στον Φλοίσβο, θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ στο καλλιτεχνικό μέρος περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων hip hop με τους Raibo και Ryhme riot.

-- Στην Πτολεμαΐδα, στο Πέτρινο σχολείο, θα μιλήσει ο Νίκος Ρεμπάπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται συναυλία με την Μιρέλα Πάχου.

-- Στη Βέροια, θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στη Δράμα, στα Γρασίδια Αγίας Βαρβάρας, θα μιλήσει ο Νίκος Ζαχαρόπουλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Στη Θήβα, θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στη Λήμνο, στη Μύρινα, θα μιλήσει ο Φάνης Παρρής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Περιλαμβάνονται ακόμα βιντεοπροβολή και μουσική από τοπικό συγκρότημα.

-- Στην Κάλυμνο, στην πλατεία Χριστού, θα μιλήσει ο Νίκος Λάππας, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

-- Στη Σύρο, στις 5 Σεπτέμβρη, στο Κηπάριο Μεταμόρφωσης στην Ερμούπολη, θα μιλήσει η Ελένη Μητικάρη, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ. Περιλαμβάνονται ακόμα συζήτηση με θέμα «Το πράσινο New Deal και οι επιχειρηματικοί σχεδιασμοί στη Γυάρο» με την Αννα Μαραβέλια, μέλος της ΤΕ Βορειοδυτικών Κυκλάδων του ΚΚΕ, και συναυλία με τίτλο «20 ζεϊμπέκικα για τη Γυάρο».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο (2023-09-02 00:00:00.0)
Ξεκινούν τα μεγάλα φεστιβαλικά ραντεβού ανά την Ελλάδα (2023-08-19 00:00:00.0)
Φεστιβάλ σε μεγάλες πόλεις αυτές τις μέρες (2022-09-17 00:00:00.0)
Τα φεστιβαλικά ραντεβού των επόμενων ημερών (2022-09-01 00:00:00.0)
Κορυφώνεται το Φεστιβάλ σε μεγάλες πόλεις (2013-09-06 00:00:00.0)
Κόκκινες γιορτές παντού (2000-09-07 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ