Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
47ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Εκδηλώσεις σε μεγάλες πόλεις

Με φεστιβαλικά ραντεβού σε μεγάλες πόλεις και πρωτεύουσες νομών συνεχίζεται αυτές τις μέρες το ταξίδι του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» σε όλη τη χώρα.

Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων σε κάθε πόλη περιλαμβάνονται αφιερώματα και μουσικά προγράμματα στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη, συζητήσεις, θεατρικά, αφηγήσεις, συναυλίες, εκθέσεις και άλλες εκδηλώσεις, καθώς και στέκια για μαθητές, μικρότερες ηλικίες της νεολαίας κ.ά.

Αναλυτικά, φεστιβαλικές εκδηλώσεις προγραμματίζονται:

Σήμερα Παρασκευή

Καλαμάτα, στο Πάρκο Λιμενικού. Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, ενώ στο πρόγραμμα ξεχωρίζει ακόμα η συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Πρέβεζα, στο δημοτικό κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος». Θα μιλήσει η Ιφιγένεια Αθανασούλα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, και στο πρόγραμμα ξεχωρίζει ακόμα η συναυλία με τον Φοίβο Δεληβοριά.

Καρδίτσα, στο Πάρκο Λουμάκη. Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ, ενώ στο πρόγραμμα ξεχωρίζει ακόμα η συναυλία με την Ιουλία Καραπατάκη.

Ιεράπετρα, στο Πάρκο Μίνως. Θα μιλήσει ο Βάγιας Βάγιας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, και στο πρόγραμμα ξεχωρίζει ακόμα η παράσταση stand up comedy με τους Αλέξανδρο Μαλιάτση και Σπήλιο Φλώρο.

Σέρρες, στην πλατεία Ελευθερίας. Θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ. Θα γίνουν συναυλίες και λαϊκό γλέντι.

Νάουσα, στο δημοτικό πάρκο. Θα μιλήσει ο Θανάσης Χρηστίδης, μέλος της ΚΕ. Θα γίνουν συναυλίες και λαϊκό γλέντι.

Γιαννιτσά, στο Πολύκεντρο. Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Κλιγκόπουλος, μέλος της ΚΕ, θα ακολουθήσει συναυλία με τους «Next Tomorrow», «Βallada».

Διήμερα σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο

Καβάλα, στο Πάρκο Φαλήρου. Την πρώτη μέρα θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, και θα ακολουθήσει συναυλία με την Φωτεινή Βελεσιώτου, ενώ στο πρόγραμμα ξεχωρίζει ακόμα η συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο, τη δεύτερη μέρα.

Κοζάνη, στο πάρκινγκ ΟΣΕ. Στις 11 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν ακόμα η συναυλία με τον Κώστα Τριανταφυλλίδη και η παράσταση stand up comedy με τον Αλέξανδρο Σπηλιόπουλο την πρώτη μέρα και η συναυλία με τον Σπύρο Γραμμένο τη δεύτερη μέρα.

Κέρκυρα, στην Πάνω Πλατεία. Τη δεύτερη μέρα θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ, ενώ στο πρόγραμμα ξεχωρίζει ακόμα η συναυλία με τον Φοίβο Δεληβοριά την ίδια μέρα.

Ρόδος, στο Πάρκο Θέρμαι. Τη δεύτερη μέρα θα μιλήσει ο Λουκάς Αναστασόπουλος, μέλος της ΚΕ, ενώ στο πρόγραμμα ξεχωρίζει και η συναυλία με την Βιολέτα Ικαρη την ίδια μέρα.

Αύριο Σάββατο

Αγρίνιο, στο Παπαστράτειο Γυμνάσιο. Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, ενώ στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν ακόμα η συναυλία με την Ρίτα Αντωνοπούλου και το λαϊκό γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη.

Αγιος Νικόλαος, στη Λίμνη. Θα μιλήσει ο Γιώργος Καλύβας, μέλος της ΚΕ, ενώ στο πρόγραμμα ξεχωρίζει ακόμα η παράσταση stand up comedy με τους Αλέξανδρο Μαλιάτση και Σπήλιο Φλώρο.

Λαμία, στο Πάρκο Τσαλτάκη. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Πολίτης, μέλος της ΚΕ, και στο πρόγραμμα ξεχωρίζει ακόμα η συναυλία με τον Στάθη Δρογώση και την Ανδριάνα Μπάμπαλη.

Σάμος, στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο στο Βαθύ. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ, και στο πρόγραμμα ξεχωρίζει ακόμα η συναυλία με τα «Κίτρινα Ποδήλατα».

Αίγιο, στην πλατεία Ποσειδώνος. Θα μιλήσει ο Θάνος Μπίμπας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Αχαΐας.

Την Κυριακή 12 Σεπτέμβρη

Καστοριά, στην πλατεία Απόζαρι. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Βιτάλης, μέλος της ΚΕ, ενώ στο πρόγραμμα ξεχωρίζει ακόμα η συναυλία με τον Σπύρο Γραμμένο.

  • Λόγω καιρικών συνθηκών αναβλήθηκαν οι χτεσινές εκδηλώσεις στη Χαλκίδα και θα γίνουν στις 17 Σεπτέμβρη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ