Σάββατο 11 Σεπτέμβρη 2021 - Κυριακή 12 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Το διεκδικητικό πλαίσιο για το επόμενο διάστημα, που αποτελεί εργαλείο στα χέρια των σωματείων, παρουσιάστηκε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του ΠΑΜΕ, την Παρασκευή 11/9, στη Θεσσαλονίκη.

Την εισήγηση εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ παρουσίασε ο Γιώργος Πέρρος. Κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στη ΔΕΘ και ανέδειξε την ανάγκη κλιμάκωσης της πάλης των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων, για να μπλοκαριστεί το πρόσφατο αντεργατικό έκτρωμα, για να ξηλωθούν οι αντεργατικοί νόμοι, για να διεκδικηθεί η ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν ο Γιάννης Φραγκίδης, πρόεδρος της ΠΟΕΕΠ, εκπρόσωποι Ομοσπονδιών και Σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. Επίσης παραβρέθηκαν και μίλησαν, απευθύνοντας το δικό τους κάλεσμα κοινής πάλης με τους εργαζόμενους, ο Ρίζος Μαρούδας, εκ μέρους της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, ο Γιάννης Πιπερίδης, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Μικρών και Αυτοαπασχολούμενων Εμπόρων Θεσσαλονίκης, ο Τάσος Παπαδόπουλος, εκ μέρους του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών και η Ηλέκτρα Ραΐζη, μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ