Τετάρτη 6 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
  • Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγωνιστών Μέσης Ανατολής - ΠΣΑΜΑ, σήμερα στις 10.30 το πρωί, πραγματοποιεί εκδήλωση - όπου θα κόψει και την πίτα του Συνδέσμου - στην αίθουσα της ΠΟΑΟ (Πειραιώς 6 - Ομόνοια, 4ος όροφος).
  • Το Παράρτημα Εξαρχείων - Νεάπολης - Κολωνακίου της ΠΕΑΕΑ, διοργανώνει, σήμερα στις 8 μμ στην ταβέρνα «ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΟ»,(Λ. Καραγιάννη και Σαμοθράκης 3 Κυψέλη) τη χρονιάτικη συνεστίασή του. Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του Παρ/τος να πάρουν μέρος στην εκδήλωση. Θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, θα γίνει λαχειοφόρος αγορά.
  • Η Κίνηση Αντιστασιακών Εκπαιδευτικών (ΚΑΕ), καλεί τα μέλη και τους φίλους της σήμερα, στις 5 μμ στην αίθουσα της ΠΟΑΟ, Πειραιώς 6 - 4ος όροφος, για το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της.
  • Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ), την Παρασκευή 8-2-02 και ώρα 11 πμ, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, στην αίθουσα της ΠΟΑΟ, Πειραιώς 6 - Ομόνοια, 4ος όροφος.
  • Το Παράρτημα Πετραλώνων - Θησείου - Πάνω Σφαγείων της ΠΕΑΕΑ, τελεί, την Κυριακή 10-2-02 στις 11 πμ (στα γραφεία του Παρ/τος), Πολιτικό Μνημόσυνο για τους αγωνιστές της περιοχής που έπεσαν την περίοδο του απελευθερωτικού αγώνα, αλλά και όλους τους αγωνιστές, που έφυγαν από τη ζωή σε περίοδο ειρήνης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ