Τρίτη 5 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Μαζική δράση για την επιτυχία του συλλαλητηρίου στις 8 Οκτώβρη

Σύσκεψη στη Νέα Ιωνία
Σύσκεψη στη Νέα Ιωνία
Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η δράση των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων για την επιτυχία της πανελλαδικής συγκέντρωσης που διοργανώνουν την Παρασκευή 8 Οκτώβρη στην πλατεία Κλαυθμώνος, στην Αθήνα, στις 11.30 π.μ., και την πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου. Με στόχο το μήνυμα της κινητοποίησης να φτάσει σε όλη τη χώρα, τις βδομάδες που πέρασαν, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις πραγματοποίησαν δεκάδες εκδηλώσεις, συνεδριάσεις ΔΣ πρωτοβάθμιων συνταξιουχικών σωματείων και εξορμήσεις, καλώντας τους συνταξιούχους όλης της χώρας να τιμήσουν αγωνιστικά την Παγκόσμια Μέρα Συνταξιούχων και να διατρανώσουν τα δίκαια αιτήματά τους, παίρνοντας ταυτόχρονα όλα τα μέτρα προστασίας.

Οι συνταξιούχοι διεκδικούν όλα όσα τους έχουν αφαιρεθεί, επιστροφή όλων των αναδρομικών χωρίς δικαστήρια και προαπαιτούμενα, ουσιαστικά μέτρα για ενίσχυση της Υγείας, κατώτερη σύνταξη 600 ευρώ, κατάργηση της «εισφοράς αλληλεγγύης», απόδοση του 0,5% του προϋπολογισμού που έχει νομοθετηθεί, όπως και της 13ης και 14ης σύνταξης, να μειωθούν οι τιμές στα βασικά είδη κατανάλωσης, να σταματήσουν η φοροληστεία και οι πλειστηριασμοί κ.λπ.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας έγινε μαζική σύσκεψη από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ιωνίας και πέριξ περιοχών στο θεατράκι «Μελίνα Μερκούρη», στην Καλογρέζα. Στη σύσκεψη τονίστηκε η ανάγκη να μη χαθεί ούτε λεπτό, μέχρι την τελευταία στιγμή, να πραγματοποιούνται εξορμήσεις και παρεμβάσεις με το κάλεσμα μαζικής συμμετοχής, σε πλατείες, λαϊκές αγορές, καφενεία και αλλού, να συνεχιστεί η δράση για τη μεγαλύτερη συμμετοχή στο συλλαλητήριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ