Πέμπτη 7 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 - ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ
Με προβλήματα η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών

Με προβλήματα συνεχίστηκε χτες η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών ενόψει των δύο κρίσιμων εκτός έδρας αγώνων για τα προκριματικά του Μουντιάλ με Γεωργία (9/10) και Σουηδία (11/10).

Στους απόντες της αποστολής για τους δύο αγώνες προστέθηκε πλέον και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αφού μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός πλάνων του ομοσπονδιακού τεχνικού, Τζον Φαν Σιπ. Ο τελευταίος κάλεσε εκτάκτως τον στόπερ του Παναθηναϊκού Αχιλλέα Πούγγουρα προκειμένου να αντικαταστήσει τον διεθνή παίκτη του Ατρομήτου. Την ίδια στιγμή πρόβλημα προέκυψε και με τον Τάσο Δουβίκα, ο οποίος κατά τη χτεσινή μέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης λόγω αδιαθεσίας. Πάντως, η κατάστασή του δεν ανησυχεί το ιατρικό τιμ της Εθνικής ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Γεωργία στο Μπατούμι.

Σημειώνεται πως ο Ολλανδός ομοσπονδιακός θα στερηθεί, λόγω τραυματισμού, βασικά ατού της ομάδας όπως οι Ζέκα, Διούδης, Γαλανόπουλος, Ρέτσος, οι οποίοι βρίσκονται εκτός αποστολής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ