Πέμπτη 7 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Ενταση στην Πάτρα, εκπλήξεις σε Βόλο και Σέρρες

Τα όσα συνέβησαν στην Πάτρα στον αγώνα της Παναχαϊκής με το Αιγάλεω στιγμάτισαν την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το παιχνίδι διακόπηκε στο 75' για 25 λεπτά όταν μια κροτίδα έπεσε στον πάγκο του Αιγάλεω τραυματίζοντας τον τεχνικό της ομάδας, Απόστολο Χαραλαμπίδη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ακολούθησε ένταση μεταξύ των μελών των δύο ομάδων ενώ το Αιγάλεω κοουτσάρισε μετά την επανέναρξη ο βοηθός προπονητή.

Κατά τ' άλλα, σε αγωνιστικό επίπεδο ξεχωρίζουν οι σπουδαίες προκρίσεις των Νίκης Βόλου και Πανσερραϊκού μετά τις εντός έδρας νίκες τους επί του Εργοτέλη με 2-0 και του Ηρακλή με 2-1, αντίστοιχα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια τα φαβορί είχαν τον πρώτο λόγο κατακτώντας το εισιτήριο για την 5η φάση, στην οποία πλέον θα μετάσχουν και οι 10 εκ των 14 ομάδων της περσινής Super League 1 (πλην Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Αρη, ΑΕΚ). Σημειώνεται πως στην επόμενη, 5η, φάση έχουν περάσει απευθείας και οι ομάδες που είχαν προκριθεί στην 4η φάση. Αυτές ήταν οι Καλλιθέα, Λευκίμμη, Αχέρων Καναλακίου, Κηφισιά και Ηλιούπολη.

Τα αποτελέσματα: Παναχαϊκή - Αιγάλεω 1-0, Διαγόρας Ρόδου - ΑΕΛ 1-2, Αναγέννηση Καρδίτσας - Αλμωπός Αριδαίας 2-0 (πέν., κανονικός αγώνας 0-0, παράταση 1-1), Προοδευτική - Ξάνθη 0-2, Νίκη Βόλου - Εργοτέλης 2-0, ΑΟ Υπάτου - Τρίκαλα 0-1 (παρ., κ.α. 0-0), Πανσερραϊκός - Ηρακλής 2-1, Λεβαδειακός - Καλαμάτα 2-0, ΦΣ Κοζάνη - Αγιος Νικόλαος 4-5 (πέν., κ.α. 1-1, παρ. 1-1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ