Σάββατο 9 Οχτώβρη 2021 - Κυριακή 10 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
Κάλεσμα για συντονισμό όλων των πληγέντων από φυσικές καταστροφές

Την Τρίτη 12 Οκτώβρη η σύσκεψη, στις 6 μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων

Από το μεγάλο συλλαλητήριο στη Στροφυλιά
Από το μεγάλο συλλαλητήριο στη Στροφυλιά
Η Συντονιστική Επιτροπή Πυρόπληκτων Βόρειας Εύβοιας πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει τις Επιτροπές Αγώνα πληγέντων από φυσικές καταστροφές από όλη τη χώρα να συντονίσουν τα αγωνιστικά τους βήματα, καλώντας σε κοινή σύσκεψη την Τρίτη 12 Οκτώβρη, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1 στην πλατεία Κάνιγγος).

Οπως σημειώνεται στο κάλεσμα: «Εμείς όλοι που ζούμε τις συνέπειες από τις καταστροφικές πυρκαγιές, τις πλημμύρες που κόστισαν και ανθρώπινες ζωές, που "γκρεμίστηκαν" οι ζωές μας από τους σεισμούς, έχουμε έναν κοινό αντίπαλο, που αποτελεί την αιτία για τα δεινά μας. Αιτία είναι οι πολιτικές όλων των κυβερνήσεων, που θεωρούν κόστος τα αναγκαία μέτρα προστασίας του λαού, γι' αυτό και μας αφήνουν απροστάτευτους απέναντι σε όλους τους φυσικούς κινδύνους.

Απέναντι σε αυτήν την πολιτική, με τους Συλλόγους και τα Σωματεία που ανήκουμε, με την οργάνωσή μας στις Επιτροπές Αγώνα κατά χωριό και περιοχή, έχουμε ορθώσει το ανάστημά μας. Αναμετριόμαστε καθημερινά και ανυποχώρητα, βάζοντας σε προτεραιότητα τις δικές μας ανάγκες, για την αποκατάσταση και την ολική στο 100% αποζημίωση όλων των ζημιών, την άμεση λήψη μέτρων αντιπυρικής, αντιπλημμυρικής προστασίας και αντισεισμικής θωράκισης για να μην ξανασυμβούν αντίστοιχα γεγονότα ούτε στα μέρη μας ούτε πουθενά στην Ελλάδα».

Και καταλήγει: «Ο οργανωμένος, καλά συντονισμένος αγώνας μας και η αγωνιστική αλληλεγγύη που έχει δείξει ο λαός μας, αποτελούν ισχυρό όπλο που μπορεί να επιβάλει την ικανοποίηση των αιτημάτων μας», σημειώνει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ