Πέμπτη 14 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ
Εντείνεται η πολύμορφη δραστηριότητα ενάντια στην εμπλοκή

Σήμερα Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., καλλιτεχνικό δρώμενο στην πλατεία Θησείου

Η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις βάσεις, στο πλαίσιο των πολύμορφων δραστηριοτήτων κατά της εμπλοκής της χώρας μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ, οργανώνει καλλιτεχνικό δρώμενο σήμερα στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Θησείου, με τη συμμετοχή φοιτητών του Τμήματος Μουσικών Σπουδών και του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ. Συμμετέχουν ακόμη οι μουσικοί Dasho Kurti και Βασίλης Προδρόμου.

Η Επιτροπή ήδη αναπτύσσει αυτές τις μέρες πλούσια δράση σε διάφορες γειτονιές της Αττικής: Την Τρίτη 12 Οκτώβρη μαζικοί φορείς πραγματοποίησαν στο Μπραχάμι εξόρμηση - παρέμβαση στις γειτονιές και στην αγορά της πόλης, ενημερώνοντας εργαζόμενους και κατοίκους με την ανακοίνωση της Επιτροπής ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις βάσεις. Μέλη του Παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων Νοτιοανατολικών, του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Αγ. Δημητρίου και της Επιτροπής Ειρήνης Αγ. Δημητρίου ανέδειξαν την ανάγκη για κινητοποίηση του λαού ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της εμπλοκής, που υπηρετούν πιστά τόσο η κυβέρνηση της ΝΔ όσο και τα άλλα αστικά κόμματα.

Παρέμβαση και μαζική εξόρμηση πραγματοποιήθηκε χτες στου Ζωγράφου στην πλατεία Τερζάκη, ενώ εξορμήσεις και ενημερώσεις πραγματοποιήθηκαν και σε δήμους της Βορειοδυτικής Αττικής. Στο Μενίδι από το πρωί συνεργεία μοίραζαν την ανακοίνωση της Επιτροπής στην κεντρική πλατεία και στα μαγαζιά γύρω από αυτή, αντίστοιχη παρέμβαση έγινε το απόγευμα στον Πεζόδρομο της Ελευσίνας.

Αγ. Δημήτριος
Αγ. Δημήτριος
Μαζικές εξορμήσεις, πικετοφορίες και συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν και σήμερα, Πέμπτη 14/10: Στη Νίκαια, στις 12.30 μ.μ., εξόρμηση στο σταθμό του μετρό «Αγ. Νικόλαος», στην Αγία Παρασκευή, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Αγ. Παρασκευής, στο Ιλιον, στις 6.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία (Γ. Γεννηματά), στο Χαλάνδρι, στις 6 μ.μ. στην πλατεία, στη Νέα Ιωνία, στις 6 μ.μ. στην πλατεία Σημηριώτη, ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Ιωνίας οργανώνει αντιπολεμική έκθεση ζωγραφικής από παιδιά, στο Νέο Ηράκλειο, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία ΗΣΑΠ, στο Μενίδι, στις 6 μ.μ. στην κεντρική πλατεία, στη Μεταμόρφωση, στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία.


Ζωγράφου
Ζωγράφου

Μενίδι
Μενίδι

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ