Παρασκευή 15 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κακοκαιρία στην Κεντρική Μακεδονία

Η κακοκαιρία πλήττει και την Κεντρική Μακεδονία, με τα φαινόμενα να είναι πιο έντονα, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας, στις περιοχές των δήμων Θερμαϊκού, Βόλβης, Δέλτα και Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνης και Δίου Ολύμπου στην Πιερία, και Αριστοτέλη, Κασσάνδρας, Σιθωνίας και Νέας Προποντίδας στη Χαλκιδική.

Παράλληλα με τις έντονες βροχοπτώσεις, στα ορεινά ήδη άρχισαν οι χιονοπτώσεις, οπότε συνιστάται σε όσους μετακινούνται ειδικά τις νυχτερινές ώρες και κυρίως στις περιοχές των χιονοδρομικών κέντρων να τηρούν τα όρια ταχύτητας και να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Στη Θεσσαλονίκη από νωρίς το πρωί οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, με αποτέλεσμα σε πολλά σημεία η κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται με πολύ μικρές ταχύτητες.

Σε ποτάμια μετατράπηκαν και δρόμοι στη Χαλκιδική με εντοπισμένα προβλήματα στη Νέα Ηράκλεια, στην παραλιακή οδό Καλλικράτειας - Ηράκλειας, στην επαρχιακή οδό Καλλικράτειας - Αγίου Παύλου, αλλά και στον δρόμο Ολυμπιάδας - Σταυρού.

Τα σχολεία σήμερα, Παρασκευή 15/10, θα παραμείνουν κλειστά σε όλους τους δήμους της Χαλκιδικής, εν αναμονή της έντασης των φαινομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ