Σάββατο 16 Οχτώβρη 2021 - Κυριακή 17 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΟΜΕΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
«Πόσο πράσινο είναι το πράσινο New Deal;»

Εκδήλωση την Κυριακή 17 Οκτώβρη στις 11.30 π.μ., στο κλειστό γυμναστήριο του Κορδελιού (25ης Μαρτίου 2)

Εκδήλωση με θέμα «Πόσο πράσινο είναι το πράσινο New Deal; Οι θέσεις του ΚΚΕ για τα οξυμένα περιβαλλοντικά ζητήματα στη Δυτική Θεσσαλονίκη» διοργανώνουν οι Τομεακές Οργανώσεις Δυτικής Θεσσαλονίκης και Βιομηχανίας της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, την Κυριακή 17 Οκτώβρη στις 11.30 π.μ., στο κλειστό γυμναστήριο του Κορδελιού (25ης Μαρτίου 2).

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις με θέματα:

-- «Καύση: Είναι η "πράσινη" λύση στη διαχείριση των απορριμμάτων;», με ομιλητή τον Μ. Παλάντζα, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Παύλου Μελά.

-- «Σέιχ Σου: Πώς ένας πράσινος πνεύμονας μετατρέπεται σε ωρολογιακή βόμβα», με ομιλητή τον Μ. Βέλλη, δημοτικό σύμβουλο Συκεών - Νεάπολης.

-- «Για το πρόβλημα της βιομηχανικής ρύπανσης και δυσοσμίας στη Δυτική Θεσσαλονίκη», με ομιλητή τον Θ. Κοκονά, μέλος του Τομεακού Γραφείου Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Κορδελιού - Ευόσμου.

-- «Δήμος Δέλτα: Αγώνας ενάντια στην υποβάθμιση της ζωής των κατοίκων και των εργαζομένων», με ομιλήτρια την Λ. Χατζηκυριακού, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Δυτικής Θεσσαλονίκης και δημοτική σύμβουλο Δέλτα.

-- «Ο κίνδυνος βιομηχανικού ατυχήματος στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Η ζωή των εργαζομένων και των κατοίκων δεν μπορεί να παίζεται στα ζάρια της κερδοφορίας των βιομηχάνων», με ομιλητή τον Κ. Ιωσηφίδη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Στην εκδήλωση θα διατίθενται σχετικές εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ