Τρίτη 19 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
«Πανεπιστήμια ανοιχτά και ασφαλή - Δωρεάν σπουδές και πτυχία με αξία»

Με σύνθημα «Πανεπιστήμια ανοιχτά και ασφαλή - Δωρεάν σπουδές και πτυχία με αξία», η Εκτελεστική Γραμματεία του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φοιτητές, τους Φοιτητικούς Συλλόγους, τους εκλεγμένους στα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων για διοργάνωση πανελλαδικής Μέρας Δράσης την Πέμπτη 21 Οκτώβρη.

«Οι φοιτητές να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Ζωντανεύουμε τους Φοιτητικούς Συλλόγους με τη γνώμη και τη δράση μας, προσπερνώντας όποιον βάζει εμπόδια! Οργανώνουμε τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας με ουσιαστική συμμετοχή των φοιτητών στη συζήτηση και υλοποίηση των αποφάσεων. Καλούμε τους πρωτοετείς και δευτεροετείς συναδέλφους να έρθουν σε επαφή με τον Σύλλογό τους, να συγκροτήσουν επιτροπές στα έτη τους, όπως είχαν το 5μελές στο τμήμα τους, για να ενημερώνονται και να συντονίζουν τη δράση τους», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΜΑΣ.

Το ΜΑΣ καλεί κάθε Σύλλογο να οργανώσει το δικό του σχέδιο ενημέρωσης και διεκδίκησης, το κάθε έτος να φτιάξει τη δική του επιτροπή, ο κάθε φοιτητής να πάρει θέση στον αγώνα για: Πανεπιστήμια ανοιχτά και ασφαλή με όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας. Δωρεάν σπουδές με αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης στο ύψος των αναγκών μας. Πτυχία με αξία και δουλειά με δικαιώματα στο αντικείμενο που σπουδάζουμε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ