Τρίτη 19 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στις 21 Οκτώβρη

Από τη συνέλευση του Α' έτους στην Ιατρική του ΑΠΘ
Από τη συνέλευση του Α' έτους στην Ιατρική του ΑΠΘ
Σε συλλαλητήριο καλούν την Πέμπτη 21 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Αγίας Σοφίας, Φοιτητικοί Σύλλογοι της Θεσσαλονίκης, για ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας, για πανεπιστήμια και αμφιθέατρα ανοιχτά και ασφαλή για όλους.

Από την Παρασκευή η προετοιμασία του συλλαλητηρίου έγινε υπόθεση των φοιτητών, που με μαζικές διαδικασίες, με ψηφοφορίες στα έτη κ.λπ., αποφάσισαν τη συμμετοχή τους.

Μέχρι στιγμής αποφάσεις συμμετοχής έχουν λάβει οι Φοιτητικοί Σύλλογοι των Τμημάτων ΤΕΦΑΑ, Ψυχολογίας, Κτηνιατρικής, ΜΜΕ και Δημοσιογραφίας, Ηλεκτρολόγων - Μηχανολόγων Μηχανικών, καθώς και οι επιτροπές στα Α' και Β' έτη της Ψυχολογίας, του Α' έτους Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικού, του Α' έτους Αγγλικής Φιλολογίας, Α' και Γ' ετών Νομικής, Α' έτους Οικονομικού και Α' έτους Ιατρικής.

Παράλληλα, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι οργανώνουν σε συνεργασία με τον Ενιαίο Σύλλογο Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ (ΕΣΔΕΠ) εκδήλωση με τίτλο «Πανεπιστήμια ανοιχτά, αμφιθέατρα ασφαλή για όλους!». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 20 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ. στο Αμφιθέατρο Α' της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ