Πέμπτη 21 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 2
Νέα ημερομηνία για σέντρα στις 31/10

Παρά το γεγονός ότι το τοπίο παραμένει θολό σε σημαντικά ζητήματα, όπως τα τηλεοπτικά και οι δικαστικές διαμάχες με τις προσφυγές ομάδων, οι διοικούντες της Super League 2 για μία ακόμα φορά προχώρησαν σε ανακοίνωση επίσημης ενημέρωσης της έναρξης του πρωταθλήματος. Αυτή - εκτός νέου απροόπτου φυσικά - ορίστηκε για τις 31 Οκτώβρη.

Ανοιχτό όμως παραμένει το θέμα των τηλεοπτικών του πρωταθλήματος, αφού η επίσημη πρόταση της ΕΡΤ για ποσό κοντά στα 3,3 εκατ. ευρώ δεν ικανοποίησε τη Λίγκα των ΠΑΕ, που φέρεται να ζητάει κοντά στα 6 εκατ. ευρώ, με επιχείρημα την αύξηση των ομάδων σε 32. Το ζήτημα παραμένει ανοιχτό, την ώρα που πληροφορίες φέρουν το υφυπουργό Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη να έχει υποσχεθεί στους διοικούντες τη Λίγκα ότι θα μεσολαβήσει για να βρεθεί λύση.

Από την άλλη, εκκρεμεί η απόφαση για τις προσφυγές που κατέθεσαν οι ΠΑΕ στις οποίες επιβλήθηκε ανάκληση δελτίων για τους ποδοσφαιριστές από μεταγραφή, μετά από σχετική απόφαση της FIFA. Οι εν λόγω ΠΑΕ είχαν αιτηθεί μέσω της ΕΠΟ να δοθεί παράταση στη μεταγραφική περίοδο, καθώς εξαιτίας διαδικαστικών προβλημάτων μετατράπηκαν σε ΠΑΕ μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ