Πέμπτη 21 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ
Με στόχο την ανάκαμψη

Με μία μόλις νίκη σε τέσσερις αγώνες στη Euroleague, ο Παναθηναϊκός ψάχνει βαθμολογική και ψυχολογική ανάκαμψη και απόψε αντιμετωπίζει τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για την 5η αγωνιστική (21.00 - Novasports Prime). Μια αγωνιστική που διεξάγεται στη σκιά των όσων προηγήθηκαν σε διοικητικό επίπεδο στη Λίγκα, όπου οι 13 ομάδες - μέτοχοι ουσιαστικά απέπεμψαν και επίσημα τον μέχρι πρότινος ισχυρό άνδρα της Euroleague, Τζ. Μπερτομέου, από τα διοικητικά της.

Στην τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση ο Παναθηναϊκός, προερχόμενος από δύο συνεχόμενες ήττες (από Μπασκόνια και Ρεάλ Μαδρίτης), αναζητεί το πρώτο «διπλό» για τη φετινή σεζόν προκειμένου να ανέβει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά, και να πάρει ώθηση για τις δύσκολες αναμετρήσεις που ακολουθούν. Περιθώρια ήττας όμως δεν έχουν ούτε οι γηπεδούχοι, που έχουν απολογισμό 2-2, δεν έχουν πείσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους και τα σενάρια για αλλαγές έχουν φουντώσει το τελευταίο διάστημα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Πρίφτης, στις δηλώσεις του για τον αποψινό αγώνα, παραδέχτηκε ότι το έργο της ομάδας του στο Τελ Αβίβ δεν είναι εύκολο, απέναντι σε μια Μακάμπι που χρειάζεται κι αυτή τη νίκη. Σχολιάζοντας τις διακυμάνσεις στην εικόνα του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα, ανέφερε πως το δύσκολο πρόγραμμα που είχε η ομάδα στο ξεκίνημα (3 εκτός έδρας αγώνες) δεν βοήθησε ώστε να υπάρχει σταθερότητα στην απόδοση, εμφανίστηκε πάντως αισιόδοξος για το μέλλον.

Για τον Παναθηναϊκό δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Λευτέρης Μποχωρίδης, αντίθετα οι Σαντ Ρος και Παπαγιάννης ξεπέρασαν τους δικούς τους τραυματισμούς και εντάχθηκαν στην αποστολή.

Αλλοι αγώνες της βραδιάς: Ζαλγκίρις Κάουνας - Μπάγερν Μονάχου (20.00 - Novasports Start), Εφές - Ούνιξ Καζάν (20.00 - Novasports 5), Αρμάνι Μιλάνο - Βιλερμπάν (21.30 - Novasports 4), Ρεάλ Μαδρίτης - Φενερμπαχτσέ (22.00 - Novasports 2).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ