Πέμπτη 21 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ετοιμος για το αποφασιστικό βήμα

Με βασική επιδίωξη να κάνει ένα καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, διατηρώντας και τον ρόλο του φαβορί για την πρωτιά, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται σήμερα στη Φρανκφούρτη για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Θεωρητικά τόσο το σημερινό ραντεβού όσο και αυτό της ρεβάνς στο Φάληρο για την 4η αγωνιστική είναι αυτά που για τους «ερυθρόλευκους» θα κρίνουν τόσο τη μάχη για την πρόκριση (1η και 2η θέση) όσο και ίσως κατά πολύ μεγάλο μέρος αυτή για την πρωτιά που οδηγεί σε απευθείας πρόκριση στους «16». Μπροστά στα ιδιαίτερα κομβικά παιχνίδια οι πρωταθλητές Ελλάδας θα παρουσιαστούν με ιδανική ψυχολογία όντας πρώτοι στον όμιλο και με βαθμολογική διαφορά από τη δεύτερη Αϊντραχτ. Ενώ την ψυχολογία τους ενίσχυσε η πρόσφατη επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά το «διπλό» στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ.

Για τον τεχνικό τους, Πέδρο Μαρτίνς κανείς δεν πρέπει να σταθεί στις διακυμάνσεις της αντιπάλου (14η στο γερμανικό πρωτάθλημα), η οποία, όπως είπε, είναι μια δυνατή και επικίνδυνη ομάδα. Εστιάζοντας στα όσα κρίνονται στις δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις με τη γερμανική ομάδα, ο Πορτογάλος κόουτς ανέφερε πως όλα τα παιχνίδια του ομίλου χρειάζονται προσοχή. Εκτός αποστολής Ολυμπιακού είναι ο Φορτούνης που συνεχίζει την αποθεραπεία και ο Μάρκοβιτς, λόγω μυικών ενοχλήσεων.

  • Στο άλλο ματς η Φενερμπαχτσέ θα υποδεχθεί την Αντβέρπ στην Κωνσταντινούπολη σε ένα κομβικό ματς για τις ελπίδες πρόκρισης των δύο ομάδων.
  • Η βαθμολογία (2 αγ.): Ολυμπιακός 6, Αϊντραχτ 4, Φενερμπαχτσέ 1, Αντβέρπ 0.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ