Σάββατο 30 Οχτώβρη 2021 - Κυριακή 31 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Τη Δευτέρα 1η Νοέμβρη το πρώτο πανηγυρικό «κλείσιμο»

Στη μάχη για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη - Δεκέμβρη έχουν μπει για τα καλά οι δυνάμεις του Κόμματος και της ΚΝΕ, φίλοι και οπαδοί.

Στόχος είναι το πρώτο πανηγυρικό «κλείσιμο» που θα γίνει τη Δευτέρα 1η Νοέμβρη και θα συνδυαστεί με εορταστικές μαζώξεις στα γραφεία των ΚΟΒ που ήδη είναι στολισμένα, να δώσει γερή ώθηση για τη συνέχεια, για τους φιλόδοξους στόχους που βάζει το Κόμμα μας για μια ακόμα χρονιά.

Η φετινή Οικονομική Εξόρμηση εξάλλου πάει χέρι χέρι με το μεγάλο πολιτικό άνοιγμα των Οργανώσεων με το Κάλεσμα της ΚΕ για αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ που απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα. Σε όλους εκείνους που έχουν «στημένο αυτί» στο Κόμμα, εκτιμούν τη δράση του και τις θέσεις του, τη σταθερότητά του στο πλευρό του λαού, αγωνιούν για τις εξελίξεις, καλώντας τους να απορρίψουν τις νέες αυταπάτες, να μπουν στην πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, σε μια περίοδο που δυναμώνει η επίθεση στα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα συνολικά. Συζητάμε για την ανάγκη ολόπλευρης ενίσχυσης του ΚΚΕ, σε μια περίοδο που δυναμώνει η επίθεση στον λαό και μαζί ο αντικομμουνισμός, ο αυταρχισμός και η καταστολή.

Με αισιοδοξία, λοιπόν, μπαίνουμε στη μάχη, δίνουμε όλες τις δυνάμεις, πιάνουμε τους στόχους της Οικονομικής Εξόρμησης, που εκτός των άλλων είναι και ζήτημα τιμής για τους κομμουνιστές, που σε όλη την υπερεκατοντάχρονη Ιστορία του ΚΚΕ, κάτω απ' όλες τις συνθήκες, φρόντιζαν πάντα με αυταπάρνηση και για την υλική ενίσχυση του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ