Σάββατο 30 Οχτώβρη 2021 - Κυριακή 31 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα της ΚΟ Αττικής

Την Κυριακή 31 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., πραγματοποιείται σύσκεψη στο Μοσχάτο με θέμα «Διεκδικούμε άμεση λήψη μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας, άμεση καταγραφή και αποκατάσταση των ζημιών. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό», στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου στην οδό Σολωμού 30. Θα μιλήσει ο Σπύρος Μπότσης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 1η Νοέμβρη:

-- Στις 9.30 π.μ. ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της ΦΑΡΜΑΤΕΝ για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το κτίριο της Alpha Bank Σοφοκλέους 11 & Αιόλου, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί την εταιρεία Unipharma, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 6 μ.μ. θα γίνει σύσκεψη - συζήτηση με διανομείς - εργαζόμενους σε delivery στον Πειραιά, στο νέο Πολιτιστικό Στέκι της ΚΝΕ «Τραβέρσο» (Φίλωνος 9). Τη συζήτηση θα ανοίξει ο Αλέκος Περράκης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και πρόεδρος του Παραρτήματος Πειραιά του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού.

Την Τρίτη 2 Νοέμβρη:

-- Στις 10 π.μ., ο Γιώργος Κρητικός, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το κτίριο της Alpha Bank, στη Λ. Αθηνών 103, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ