Πέμπτη 4 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Βιάστηκε να ... εφαρμόσει τον νόμο - έκτρωμα

Τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης, που βιάστηκε να βάλει σε εφαρμογή τις αντιδραστικές διατάξεις του νόμου Χατζηδάκη για τις ηλεκτρονικές διαδικασίες, καταγγέλλει το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πιερίας «Η Πρωτοπορία». Και όπως σημειώνει, «οι πρωτεργάτες της νοθείας και του κοινωνικού εταιρισμού, βάζοντας σε εφαρμογή διατάξεις του νόμου Χατζηδάκη, διεξήγαγαν συνέδριο σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες, μακριά από τις ανησυχίες και τα προβλήματα των εργαζομένων της περιοχής, αποδεικνύοντας περίτρανα τίνος συμφέροντα εξυπηρετούν. Επιπλέον, λειτουργώντας αυθαίρετα και αντικαταστατικά η Διοίκηση του ΕΚΚ δεν έστειλε πρόσκληση στους αντιπροσώπους του Συνδικάτου μας».

«Η λέξη ντροπή είναι λίγη για να περιγράψει το μέγεθος της ασυδοσίας της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης, η οποία κάνει καθαρό πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να βρει έδαφος στους χώρους δουλειάς ο νόμος Χατζηδάκη», σημειώνει, αναλύοντας το περιεχόμενό του, με το οποίο επιχειρεί να βάλει εμπόδια στη συνδικαλιστική δράση.

Το Συνδικάτο καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν απάντηση, μαζικοποιώντας τα σωματεία τους, και μέσα από ζωντανές διαδικασίες να παλέψουν στην κατεύθυνση της ικανοποίησης των σύγχρονων αναγκών. «Δεν θα τους χαρίσουμε ούτε τα σωματεία μας, ούτε τα δικαιώματά μας. Αυτό που τρέμει η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης και τα αφεντικά της, είναι η οργάνωση των εργαζομένων και ο συλλογικός αγώνας που θα πετάξει στα σκουπίδια το σαράκι του εργατοπατερισμού», τονίζει και καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν απάντηση με τη μαζική συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο των Σωματείων σήμερα Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., στο σιντριβάνι - πλατάνι, στην Κατερίνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ