Τετάρτη 10 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 2
Πιέζουν οι ΠΑΕ για λύση στα τηλεοπτικά

Την πίεση προς την κυβέρνηση προκειμένου να ικανοποιηθεί το ζήτημα του τηλεοπτικού συμβολαίου του πρωταθλήματος δείχνουν να αυξάνουν οι επιχειρηματίες των ΠΑΕ της Super League 2. Απειλούν μάλιστα και με διακοπή αν δεν ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις που προβάλλουν για το νέο πρωτάθλημα.

Σημειώνεται πως παρότι μετά από 4 αναβολές αλλά και τα ανοιχτά ζητήματα που υπήρξαν μέχρι την τελευταία ώρα, το εν λόγω πρωτάθλημα ξεκίνησε το διήμερο 6 - 7/11, χωρίς όμως να έχει βρεθεί λύση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Αν και η κυβέρνηση αρχικά υποσχέθηκε λύση μέσω της ΕΡΤ, εντούτοις μέχρι σήμερα συμφωνία δεν υπήρξε μετά και την άρνηση του κρατικού καναλιού να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερα αυξημένες για τη νέα σεζόν απαιτήσεις των επιχειρηματιών. Σε πρόσφατη συνάντηση με μέλη της Λίγκας των ΠΑΕ ο υφυπουργός Αθλητισμού υποσχέθηκε να μεσολαβήσει προς τους αρμόδιους υπουργούς για το θέμα.

Από την πλευρά του, το ΔΣ της Λίγκας της 2ης κατηγορίας απέστειλε επιστολή προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, ζητώντας του να παρέμβει. Επειτα από αυτό η Λίγκα όρισε για σήμερα Τετάρτη έκτακτο ΔΣ προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος.

  • Προς αναβολή φαίνεται να οδεύει το ντέρμπι μεταξύ των β' ομάδων του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική της SL 2 μετά από σχετικό αίτημα των «κιτρινόμαυρων» λόγω απουσίας των διεθνών παικτών τους με τις Εθνικές Ελπίδων και Νέων. Σημειώνεται πως για τον ίδιο λόγο έχει ήδη αναβληθεί ο αγώνας Ολυμπιακού Β' - Τρικάλων μετά από αίτημα των «ερυθρολεύκων».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ