Πέμπτη 11 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αγωνιστική υποδοχή από τους εργαζόμενους και τη νεολαία στην Αθήνα

Προσυγκεντρώσεις σε όλο το κέντρο από σωματεία της Αττικής

Δεκάδες είναι τα Συνδικάτα, οι Ομοσπονδίες και οι Φοιτητικοί Σύλλογοι που καλούν στο συλλαλητήριο υποδοχής των απεργών της ΛΑΡΚΟ το Σάββατο 13 Νοέμβρη.

Μάλιστα έχουν οριστεί προσυγκεντρώσεις υποδοχής, τόσο στην Ομόνοια, από όπου θα ξεκινήσει η πορεία των εργαζομένων, όσο και σε όλη τη διαδρομή από όπου θα περάσει η πορεία μέχρι το Σύνταγμα.

Συγκεκριμένα, οι προσυγκεντρώσεις θα γίνουν στα εξής σημεία, στις 10.30 π.μ.:

Ομόνοια: Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας, Ομοσπονδίες και Συνδικάτα της Βιομηχανίας, Σωματεία Συνταξιούχων, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, μαζικοί φορείς από τον δήμο της Αθήνας.

Πλατεία Κλαυθμώνος: Κλαδικό Συνδικάτο και Σωματεία στον Τουρισμό - Επισιτισμό, η Ενωση Λογιστών - Ελεγκτών Αττικής, Σωματεία στο Χρηματοπιστωτικό, Σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Εμποροϋπαλλήλων και Καθαριστριών, Σωματεία από το χώρο του Θεάματος - Ακροάματος, εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, Σωματεία εργαζομένων στα πανεπιστήμια και στα ερευνητικά ιδρύματα, η Ενωση Βιοτεχνών Μετάλλου Αττικής, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας και Ενώσεις αυτοαπασχολούμενων, μαζικοί φορείς Νότιου, Βορειοδυτικού και Βόρειου Τομέα της Αθήνας, φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι.

Παλιά Βουλή: Σωματεία των ΟΤΑ, της Δημόσιας Διοίκησης, Σωματεία εργαζομένων σε δημόσια και ιδιωτική Υγεία, σε δημόσια και ιδιωτική Εκπαίδευση, το Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων, μαζικοί φορείς του Ανατολικού Τομέα Αθήνας, της Δυτικής Αθήνας, της Δυτικής Αττικής και της περιοχής των Μεσογείων.

Σύνταγμα: Ομοσπονδία και Συνδικάτο Οικοδόμων, Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων, Σωματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυμεταφορών, Σωματεία των Μεταφορών, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και οι μαζικοί φορείς του Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ