Τρίτη 16 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΠΜΣ
Πολύμορφες αγωνιστικές δράσεις

Σε μια σειρά από πολύμορφες αγωνιστικές δράσεις προχωρά αυτήν την περίοδο το Παράρτημα Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.

Την Παρασκευή, μαζί με αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου, προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΔ, με αφορμή το ζήτημα που προέκυψε με την αποζημίωση ειδικού σκοπού, αφού πολλοί μουσικοί την έχασαν για τον μήνα Ιούνη επειδή ο ΟΑΕΔ έβαλε τα χρήματα του ταμείου 5 μέρες πριν τελειώσει ο μήνας. Μετά την παράσταση διαμαρτυρίας, υπήρξε δέσμευση ότι το πρόβλημα αυτό θα ρυθμιστεί.

Σήμερα, Τρίτη, θα ανέβει στο κανάλι του Παραρτήματος στο YouTube, https://www.youtube.com/channel/UCIQBMH7zLhLFbjrHLvZ3hnQ, βίντεο - αφιέρωμα που επιμελήθηκαν συλλογικά μουσικοί ειδικά για τη φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Στέλιος Βαλδούμας, Γιώργος Γάλλος, Θέμης Κοπαρανίδης, Πάνος Κράιας, Στέλιος Παπαδόντας, Φώτης Παπανικολάου, Σπύρος Μαγαλιός, Παναγιώτης Σδράλης, Θεολόγης Σίκαλος, Γιάννης Χατζής. Το Παράρτημα ευχαριστεί το μουσικό σχήμα «Κοινοί Θνητοί» για την παραχώρηση οπτικοακουστικού υλικού. Τα ντοκουμέντα της εποχής διαδέχονται μελωδίες και τραγούδια των Διονύση Σαββόπουλου, Bob Dylan, Μάνου Λοΐζου, Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Μαρκόπουλου, Θάνου Μικρούτσικου. Στον ρόλο του αφηγητή ο Σπύρος Μαγαλιός.

Ταυτόχρονα, το Παράρτημα καλεί στο συλλαλητήριο που θα γίνει αύριο Τετάρτη 17 Νοέμβρη στις 6.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ