Τετάρτη 13 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τραγούδια και συγκινήσεις

Ο Δημήτρης Μητροπάνος από αύριο στο «Zoom»
Ο Δημήτρης Μητροπάνος από αύριο στο «Zoom»
Ο Δημήτρης Μητροπάνος, έξι χρόνια μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του στο «Zoom» (Κυδαθηναίων 37, Πλάκα, τηλ. 010 32.25.920), επιστρέφει στη γνωστή μουσική σκηνή της Πλάκας. Από αύριο, θα μοιράζεται τραγούδια και συγκινήσεις, τραγούδια για «τις νύχτες, που ο έρωτας αγρυπνά, που η μοναξιά χορεύει ζεϊμπέκικο, που ο χρόνος μετράει σε νότες», όπως χαρακτηρίζει ο ίδιος εκείνα που συνθέτουν το πρόγραμμα, που θα παρουσιάζει στο «Zoom». Ανάμεσά τους κομμάτια - σταθμοί της καριέρας του λαϊκού ερμηνευτή, αλλά και τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική συνεργασία του με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου «Στης ψυχής το παρακάτω». Τον Δημήτρη Μητροπάνο θα συνοδεύουν στη σκηνή ο Νίκος Ανδρουλάκης, η Στέλλα Χροναίου, η Χρυσούλα Στεφανάκη και οκταμελής ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Παπαζαχαράκη. Παραστάσεις: Κάθε Πέμπτη έως Σάββατο (11 μ.μ.) και Κυριακή (9 μ.μ.).

  • Ο Κώστας Χατζής, η Ελένη Δήμου και ο Γιάννης Σπανός, μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις τους στη Θεσσαλονίκη, εμφανίζονται στην Αθήνα, στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» (Συγγρού 143, 010 93.16.101). Για λίγες ακόμη νύχτες, θα παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με παλιά και καινούρια τραγούδια. Εμφανίσεις: Πέμπτη - Σάββατο (11 μ.μ.) και Κυριακή (9 μ.μ.).
  • Ο Τάκης Μπουρμάς ξεκινά αύριο τις μελωδικές «διαδρομές» του στο «Χαμάμ» (Δημοφώντος 97, Ανω Πετράλωνα, 010 34.21.212), παρουσιάζοντας τραγούδια από τους δύο προσωπικούς δίσκους του και από συνεργασίες του με γνωστούς καλλιτέχνες. Τη σκηνή μαζί του θα μοιραστούν η Αννα Μπουρμά και μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ