Τετάρτη 17 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ
Οργανώνουν την πάλη με διεκδικήσεις που αφορούν την επιβίωσή τους

Μηχανοκίνητη πορεία με τρακτέρ στη Λάρισα την αύριο, Πέμπτη 18 Νοέμβρη

Με πολύμορφες κινητοποιήσεις, οι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι συνεχίζουν τη μάχη ενάντια στην πολιτική που τους οδηγεί στη φτώχεια, αναδεικνύοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματα για την επιβίωσή τους.

Στο επίκεντρο των διεκδικήσεών τους βρίσκονται τα αιτήματα για μείωση του κόστους παραγωγής, με αφορολόγητο πετρέλαιο και μείωση της τιμής του ρεύματος, άμεση καταβολή των αποζημιώσεων για τις καταστροφές που σημειώθηκαν στην παραγωγή το προηγούμενο διάστημα, αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει την παραγωγή και το κεφάλαιο στο 100%, άμεσα και δίκαια, αλλά και κατώτερες εγγυημένες τιμές στα προϊόντα.

Στο πλαίσιο αυτό, αύριο, Πέμπτη, οι αγρότες θα κατέβουν με τα τρακτέρ και τα αγροτικά τους μηχανήματα στη Λάρισα, στο κτίριο της Περιφέρειας, με απόφαση των Αγροτικών Συλλόγων Τυρνάβου, Αμπελώνα, Δαμασίου, Αργυροπουλίου και Λυγαριάς. Το ραντεβού είναι στις 11 π.μ. στην είσοδο της πόλης του Τυρνάβου έναντι της Τούμπας. Την κινητοποίηση στηρίζει και η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας.

  • Σε κινητοποίηση έξω από το δημαρχείο Ζαγοράς, την Παρασκευή 19 Νοέμβρη, καλεί η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ