Σάββατο 20 Νοέμβρη 2021 - Κυριακή 21 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΕΛΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΕΛΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της μητέρας μου ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΤΟΥΜΑΣΗ, που στις 17/11/2021 έκλεισε έξι χρόνια που έχει «φύγει» από τη ζωή, προσφέρω μέσω της ΚΟΒ ΚΑΤ - Ογκολογικού 200 ευρώ για τη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση Νοέμβρη - Δεκέμβρη του Κόμματός μας.

Ανθούλα Τουμάση

***

ΦΩΤΟ

Η συντρόφισσα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ - ΦΟΥΣΕΚΗ, μέλος του ΚΚΕ και της ΚΟΒ Τυρνάβου, «έφυγε» από κοντά μας στις 7 Ιούλη 2016, σε ηλικία 54 χρόνων. Τέτοιες μέρες περιμέναμε τη γιορτή της. Στη μνήμη της ο σύζυγός της Παναγιώτης Φουσέκης, η αδελφή της Γιούλα και ο γαμπρός της Θωμάς Δρογκούλας προσφέρουν 170 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Τυρνάβου.

***

ΦΩΤΟ

Στις 21/11/2021 συμπληρώνονται 40 μέρες από τη στιγμή που «έφυγε» από τη ζωή ο φίλος μας ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ. Παιδί πολιτικών προσφύγων από την Πολωνία, με καταγωγή από την Κορνοφωλιά του νομού Εβρου, επαναπατρίστηκε το 1984 μαζί με την οικογένειά του. Στην 35χρονη κοινή ταξική πορεία μας, που σφυρηλατήθηκε μέσα από συγκλίσεις και αντεγκλήσεις, μας έδεσε μια δυνατή φιλία και συντροφικότητα.

Στη μνήμη του οι φίλοι του Θανάσης Πανωλιάσκος, Παναγιώτης Καμίλλος, Παναγιώτης Φασουράκης και Γιώργος Τάχατος προσφέρουμε στο ΚΚΕ 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο του ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΥΚΑ η γυναίκα του και ο γιος του προσφέρουν στο ΚΚΕ, το κόμμα που πίστευε και υπεράσπιζε μέχρι την τελευταία του στιγμή, το ποσό των 50 ευρώ.

ΤΑΣΟΥΛΑ ΚΕΦΑΛΕΛΗ
ΤΑΣΟΥΛΑ ΚΕΦΑΛΕΛΗ
***

ΦΩΤΟ 2

Για τις αγαπημένες μας ΜΑΡΙΑ και ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕΦΕΡΗ προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος το ποσό των 300 ευρώ.

Σεφέρης Κώστας, Ευαγγελία, Ιφιγένεια

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου ΒΑΣΙΛΗ ΧΡΗΣΤΟΥ προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η σύζυγός του Φωτούλα

***

Η ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΤΖΟΥΝΑ γεννήθηκε το 1930 στο χωριό Γέρμας Καστοριάς από αγροτική οικογένεια. Από μικρή εντάχθηκε στην ΕΠΟΝ. Ο Εμφύλιος την βρίσκει μαζί με τον σύντροφό της Στέργιο Τζούμα και τα πέντε αδέλφια της να μάχεται στο πλευρό του ΔΣΕ στο Βίτσι και στον Γράμμο. Το τελευταίο διάστημα του πολέμου είναι η ταχυδρόμος του ΔΣΕ με έδρα το Βατοχώρι, από όπου πεζή μεταφέρει στα χωριά της περιοχής τα γράμματα των ανταρτών. Ο Εμφύλιος τελειώνει και βρίσκεται στην Τασκένδη της Σοβιετικής Ενωσης, στην 11η πολιτεία. Το 1966 επαναπατρίζεται στην Ελλάδα με τον σύζυγό της Στέργιο και τα δύο της παιδιά. Στα δύσκολα χρόνια της δικτατορίας και στη δύσκολη περίοδο των ανατροπών '89 - '91 κρατά αταλάντευτη στάση, πιστή πάντα στο Κόμμα. Στις 13/10/2021, σε ηλικία 91 χρόνων, κλείνει τα μάτια της για πάντα.

Στη μνήμη της ο γιος της Κώστας προσφέρει 500 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Δημόσιας Διοίκησης.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τότε που ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, από τα Σεβαστιανά Πέλλας, δεν είναι κοντά μας. Μέλος του ΚΚΕ, σταθερός και ακλόνητος, με συνεχή προσφορά μέχρι το τέλος της ζωής του. Στη μνήμη του οι σύντροφοί του προσφέρουν 50 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΗ προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου.

Αντ. Σπυρόπουλος

***

Στη μνήμη της συντρόφισσάς μας ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ οι φίλοι και σύντροφοί της προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου. Για να κρατήσουμε τη μνήμη της ζωντανή.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΟΥΒΕΛΗ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Δυτικού Αγρινίου.

Ο σύζυγός της Γιάννης, τα αδέρφια της Νίκος και Εφη και τα παιδιά της Νιόβη και Μιχάλης

***

ΦΩΤΟ

Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΣΙΡΑΣ γεννήθηκε το 1920 στο μακρινό Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, καταλήγοντας στο Πανόραμα (Αρσακλή) το 1922 με την ανταλλαγή πληθυσμού. Από μικρός εντάχθηκε στην ΟΚΝΕ. Το '42 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Ηταν αντάρτης και συμμετείχε σε όλες τις μάχες (Νάουσα, Γράμμο, Βίτσι, Φλώρινα) με έδρα το Πισοδέρι. Βρέθηκε στην Τασκένδη (ΕΣΣΔ) μετά τον Εμφύλιο, στην 4η πολιτεία. Το 1989 επαναπατρίζεται στην Ελλάδα και συνεχίζει να είναι ενεργό μέλος του Κόμματος στην ΚΟΒ Πανοράματος. Στις 27/8/21, σε ηλικία 101 ετών, «έφυγε» από τη ζωή ως σύντροφος! Στη μνήμη του προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ η εγγονή του και ο Νίκος Τασόπουλος.

***

ΦΩΤΟ

Στις 22 Σεπτέμβρη 2021 κηδεύτηκε στη Σέκλιζα ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ. Υπήρξε σε όλη την πορεία της ζωής του παρών δίπλα στο ΚΚΕ και μέλος του στα δύσκολα χρόνια της «παρανομίας». Ενώ παράλληλα δραστηριοποιούνταν και συνέβαλε στον κλάδο των οικοδόμων. Στη μνήμη του οι συγγενείς και φίλοι του προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Σέκλιζας, 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 14/10/2021 «έφυγε» από τη ζωή η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ, σύζυγος του Βασίλη Μακροκέφαλου (Καπετάν Καψάλη), αντάρτη του ΕΛΑΣ και μέλους του Κόμματος, δύο χρόνια και ένα μήνα μετά τον πρόωρο θάνατο της κόρης της ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ, μέλους του Κόμματος. Στη μνήμη τους η οικογένειά της προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ Νότιας Πάτρας του ΚΚΕ, 100 ευρώ.

  • Στις 14/09/2019 «χάσαμε» απρόσμενα, σε ηλικία 62 ετών, την αγαπημένη μας συντρόφισσα ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ. Δεν έλειψε ποτέ από τα κομματικά και κινηματικά της καθήκοντα, παρ' όλα τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούσαν. Συνέβαλε στην προσπάθεια διαφύλαξης των χαρακτηριστικών του Κόμματος και ως αντιπρόσωπος στο 13ο Συνέδριο. Συμμετείχε σε όλους τους μαζικούς φορείς, στο συνοικιακό σύλλογο, στον Σύλλογο των εν Πάτραις Κεφαλλήνων, στο συνταξιουχικό της σωματείο, στην ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Συγχρόνως καλλιεργούσε το καλλιτεχνικό της ταλέντο εκτός των άλλων και με σπουδές. Οι σύντροφοί της από την ΚΟΒ Νότιας Πάτρας προσφέρουν στη μνήμη της καθώς και για την μητέρα της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ 50 ευρώ.

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας φίλου και συντρόφου ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ προσφέρουμε στο ΚΚΕ, το κόμμα που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε, το ποσό των 100 ευρώ για την οικονομική του ενίσχυση.

Απόστολος και Γιάννα Καλοτάντανου

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 8 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΘΟΔΩΡΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ. Παιδί από φτωχή αγροτική οικογένεια, έζησε στο πετσί του την καταπίεση του συστήματος και συνειδητοποίησε την ταξική του θέση. Εγινε μέλος του Κόμματος μετά τη μεταπολίτευση. Πάλεψε με πίστη στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα. Μέλος της διοίκησης στο Σωματείο Εμποροραφτών και αργότερα στο Σωματείο Συνταξιούχων. Παράδειγμα οικογενειάρχη, έμεινε πιστός στις αξίες και τα ιδανικά του Κόμματος μέχρι το τέλος της ζωής του. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Π.Β.Μ. Πάτρας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συζύγου και πατέρα ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΩΤΗ ΛΙΓΝΟΥ προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 90 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Δάφνης Ικαρίας.

Η σύζυγός του Σταματούλα και ο γιος του Ηλίας

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αδερφός και σύντροφος ΚΥΡΙΑΚΟΣ (Κούλης) ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ. Στη μνήμη του και για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ προσφέρουμε το ποσό των 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Φραντάτου Ικαρίας.

Η οικογένεια του Ηλία Καλογερή

***

ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη των γονιών μου ΣΤΑΘΗ και ΖΩΗΣ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ, του συζύγου μου ΛΑΜΠΡΟΥ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ, της αξέχαστης κόρης μου ΦΛΩΡΑΣ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ καθώς και των ανιψιών μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΙΜΑΡΔΑΝΗ και ΝΙΚΟΥ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ευδήλου Ικαρίας.

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΩΤΗΣ ΛΙΓΝΟΣ
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΩΤΗΣ ΛΙΓΝΟΣ
Δέσποινα Τραχανατζή

***

ΦΩΤΟ 2

Πέρασαν 47 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα μας ΚΩΣΤΑ ΚΕΦΑΛΕΛΗ (ψευδώνυμο Χολομώντας) και 21 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας μας ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΚΕΦΑΛΕΛΗ (το γένος Μεταξά). Και οι δύο μαχητές του ΔΣΕ και πολιτικοί πρόσφυγες για πολλά χρόνια στη Ρουμανία. Αξέχαστες η αγάπη τους και οι συμβουλές τους. Αξέχαστες και οι ατέλειωτες συζητήσεις για την Ιστορία, τη Λογοτεχνία, τη Φιλοσοφία και για τον αγώνα που κάνανε για το δίκαιο και την ελευθερία των λαών. Αξέχαστες είναι και οι ζωντανές συζητήσεις στο σπίτι μας με τους συναγωνιστές τους Μουτάφη Στέλιο (από την Κορνοφωλιά του Εβρου), Θεόδωρο Δημητριάδη και Χρήστο Ευαγγέλου. Ολοι τους κουβαλούσαν τα τραύματα του Εμφυλίου. Ολοι τους ήταν μαχητές του ΔΣΕ και συνοδοιπόροι στον αγώνα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Ολοι έζησαν στη μικρή πόλη Μετζιντία της Ρουμανίας. Ημασταν η μικρή οικογένεια των προσφύγων με τους πέντε αντάρτες του ΔΣΕ και με λίγες οικογένειες των παιδιών του '48 που σώθηκαν από τον πόλεμο.

Στη μνήμη τους και για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, που ήταν η περηφάνιά τους, και 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Οι κόρες τους Αννα και Ουρανία Κεφαλέλη

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 2 χρόνια από τότε που «έφυγε» ο πολυαγαπημένος σύζυγος, μπαμπάς και παππούς μας, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΚΑΛΟΣ. Ομως, δεν πεθαίνεις ποτέ όταν σε θυμούνται, όταν σε αγαπούν και σε αναστορούν. Κι εμείς σ' έχουμε ζωντανό στο μυαλό και στην ψυχή μας κάθε μέρα! Στη μνήμη σου προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Λογιστών, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, με το οποίο πορεύτηκες όλα τα χρόνια της ζωής σου!

Η οικογένειά σου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ, για την ονομαστική του εορτή, προσφέρω 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή» για τις ανάγκες του.

ΣΤΑΘΗΣ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗΣ
Ντέπυ Τσακίρογλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της μανούλας μου ΦΡΟΣΩΣ ΓΙΑΓΟΥΡΤΑ (φωτ.), που μας άφησε ξαφνικά, και των παππούδων μου ΒΑΓΓΕΛΗ και ΖΑΦΕΙΡΑΣ ΠΟΡΤΕΛΟΥ προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ευδήλου Ικαρίας.

Ντίνα Γιαγουρτά

  • Στη μνήμη της πρόωρα φευγάτης αδερφής μου ΦΡΟΣΩΣ ΓΙΑΓΟΥΡΤΑ (φωτ.) και των γονιών μου ΒΑΓΓΕΛΗ και ΖΑΦΕΙΡΑΣ ΠΟΡΤΕΛΟΥ προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ευδήλου Ικαρίας.

Ντίνα Μαυρογιώργη

***

Στη μνήμη του συμμαθητή μου στο 1ο Γυμνάσιο Πειραιά και συντρόφου ΘΟΔΩΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, που εκτελέστηκε στις 29 Αυγούστου 1949 σε ηλικία 22 ετών, του καθηγητή μου των Μαθηματικών ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ, που δολοφονήθηκε τον Ιούλη του 1944 από την Ειδική Ασφάλεια, των φίλων και συντρόφων - μελών τη ΚΕ του ΚΚΕ ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΥ και ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, του φίλου και συναγωνιστή στην ΕΠΟΝ Πειραιά δημοσιογράφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕΡΒΟΥ, του ΕΠΟΝίτη και συντρόφου αδελφού μου ΚΩΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΗ, της συντρόφισσας ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΧΡΥΣΙΚΟΥ, των συναδέλφων και συντρόφων ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΟΥΤΣΗ και ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΕΜΠΕΣΗ προσφέρω για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 300 ευρώ, ως πρώτη δόση.

ΖΩΗ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ
ΖΩΗ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ
Χρήστος Τελειώνης


ΦΛΩΡΑ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ ΛΙΔΩΡΙΚΗ
ΦΛΩΡΑ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ ΛΙΔΩΡΙΚΗ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΣΕΦΕΡΗ
ΜΑΡΙΑ ΣΕΦΕΡΗ

ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕΦΕΡΗ
ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕΦΕΡΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ

ΘΟΔΩΡΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥΜΑΣΗ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥΜΑΣΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΜΑΡΔΑΝΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΜΑΡΔΑΝΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΚΑΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΚΑΛΟΣ

ΦΡΟΣΩ ΓΙΑΓΟΥΡΤΑ
ΦΡΟΣΩ ΓΙΑΓΟΥΡΤΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΚΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΚΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΟΥ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ
ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΣΙΡΑΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΣΙΡΑΣ

ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2016-12-14 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2016-01-20 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2015-01-13 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2013-10-25 00:00:00.0)
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2007-12-11 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2007-01-30 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ