Σάββατο 27 Νοέμβρη 2021 - Κυριακή 28 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΡΒΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΡΒΟΣ
ΦΩΤΟ 2

Στις 28/11/2021 συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο της μητέρας μας ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ, από το Μεγαλοχώρι Τρικάλων. Σε ηλικία 22 χρόνων εντάχθηκε στις γραμμές του ΔΣΕ, παίρνοντας μέρος σε πολλές μάχες. Μέλος του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής της. Στις 8/5/2021 «έφυγε» από τη ζωή και ο πατέρας μας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ, σε ηλικία 101 χρόνων, από το Μεγαλοχώρι Τρικάλων, πιστός οπαδός του Κόμματος μέχρι το τέλος.

Στη μνήμη των γονιών μας προσφέρουμε στο Κόμμα 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω ΚΟ Τρικάλων.

Τα παιδιά τους Θανάσης Γεροκώστας, Σωτηρία Γιαννοπούλου, τα εγγόνια τους Νίκος, Βαγγέλης, Αστέρης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ, που φέτος συμπληρώνονται 4 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Καματερού.

Η σύντροφος της ζωής του, Κατερίνα, τα παιδιά, τα εγγόνια

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου ΚΩΣΤΑ ΑΘΗΝΑΙΟΥ, μέλους του ΚΚΕ και του παραρτήματος Χαϊδαρίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, που στη διάρκεια της πολυτάραχης ζωής του συμμετείχε ενεργά στη μάχη της Ηλεκτρικής, καθώς και στο μπλόκο της Κοκκινιάς (17/8/1944) μαζί με τον πατέρα του, Βαγγέλη, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ για την Οικονομική του Εξόρμηση μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

Ο γιος του Βαγγέλης Αθηναίος

***

ΦΩΤΟ

Στις 26/12 κλείνει ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (Λάμπης) ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ. Γεννήθηκε το 1953 στην Κέρκυρα, Τεχνίτης Πλακοστρωτής στο επάγγελμα, μέλος του Κόμματος από το 1980. Συνεπής σε όλες τις χρεώσεις, διακινητής του «Ριζοσπάστη» κάθε Κυριακή. Πρωτοπόρος στη δράση του τόσο στο Συνδικάτο Οικοδόμων όσο και αργότερα στο Σωματείο Συνταξιούχων του οποίου ήταν εκλεγμένο μέλος της διοίκησης. Μέλος του Παραρτήματος Πάτρας ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, της οποίας θήτευσε και στο ΔΣ. Τόσο το '85 όσο και το '91 έδωσε τη μάχη της ανασυγκρότησης, πάλεψε με πείσμα να αποκτήσει το Κόμμα τα επαναστατικά του χαρακτηριστικά.

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Στη μνήμη του η γυναίκα και η κόρη του προσφέρουν 50 ευρώ. Επίσης, οι σύντροφοί του της ΚΟΒ ΠΒΜ του ΚΚΕ της οποίας ήταν μέλος προσφέρουν 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Το πρωί της 21ης Μάη 2021 «έφυγε», πλήρης ημερών, στα 97 του χρόνια, ο ΤΑΣΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, ένας από τους αλύγιστους της Μακρονήσου. Γεννήθηκε το 1924 στη Βουλιαγμένη Αμαλιάδας, στα 14 μεταναστεύει στην Πάτρα και εργάστηκε σκληρά σε πολλές δουλειές. Με την Κατοχή και τον λιμό του 1941, επέστρεψε στο χωριό, έγινε δραστήριο Αετόπουλο, εντάχθηκε αργότερα στην ΕΠΟΝ και το ΕΑΜ. Με τη Συμφωνία της Βάρκιζας και το ανθρωποκυνηγητό, μην μπορώντας να σταθεί στην περιοχή, ξανάρθε στην Πάτρα. Για την αντιστασιακή του δράση συνελήφθη. Με την οργάνωση του αστικού στρατού, βρέθηκε ντυμένος στο χακί και από το αναμορφωτήριο στο κολαστήριο της Μακρονήσου. Στο θανατονήσι έζησε τη μεγάλη σφαγή την 1η Μάρτη του 1948 στην οποία τραυματίστηκε σοβαρά.

Με την απόλυσή του γυρνάει στην Πάτρα και παντρεύεται την Διαμάντω και αποκτάνε τις δύο κόρες τους. Δουλεύει ως νυχτοφύλακας στο λιμάνι. Τη μέρα δουλεύει και σε άλλες δουλειές: Γυρολόγος, πλασιέ κ.λπ. Δίπλα στην Κομματική Οργάνωση Ταμπαχάνων συμμετείχε στους αγώνες του λαού μας για μια καλύτερη κοινωνία. Δραστήριο μέλος στο Παράρτημα Πάτρας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, ήταν για πολλά χρόνια μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Στη μνήμη του οι κόρες του Κούλα και Γιώτα προσφέρουν στον «Ριζοσπάστη», τον καθημερινό φίλο του, 50 ευρώ. Επίσης ο Γιώργος Πεσματζόγλου προσφέρει 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 «έφυγε» από τη ζωή ο «αγαπητός κομμουνιστής της Πάτρας», ο κυρ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ. Γεννήθηκε το 1936 στον Αγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, μέλος πολυμελούς οικογένειας καπνεργατών. Από το 1952 στην Πάτρα δούλευε σαν ράφτης τη μέρα και ως μουσικός τη νύχτα και αργότερα έφτιαξε μία οικογενειακή βιοτεχνία ενδυμάτων. Ως μέλος του ΚΚΕ, το υπηρέτησε πιστά μέχρι το τέλος, από διάφορα πόστα (μέχρι και την Επιτροπή Περιοχής), με συνεπή στάση αρχών κατά τις διάφορες περιπέτειες που αντιμετώπισε η ΚΟ της Πάτρας. Δούλεψε στο κίνημα των μουσικών, των γονέων και κηδεμόνων, στο συνοικιακό κίνημα, στον Παμμικρασιατικό Σύλλογο, στο συνδικαλιστικό κίνημα των επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων και τέλος στο ταξικό κίνημα των συνταξιούχων για μια 20ετία. Τα 15 από αυτά από τη θέση του προέδρου του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πάτρας (πρώην ΤΕΒΕ). Και ταυτόχρονα ως αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας.

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Με την αγωνιστική στάση ζωής του, το ήθος του, την πραότητα και τη γλυκύτητα που τον διέκριναν, κατάφερε να τον αγαπούν οι φίλοι και οι σύντροφοι και να τον σέβονται οι ταξικοί αντίπαλοι. Η αγωνιστική του πορεία, η συνέπεια, η αυταπάρνηση, η ανιδιοτέλεια αποτελούν παρακαταθήκη και παράδειγμα προς μίμηση για τους παλιούς αλλά και τους νεότερους.

Την Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη 2019 «έφυγε» αναπάντεχα από τη ζωή στα 41 του χρόνια ο πολυαγαπημένος μας ΑΓΓΕΛΟΣ Βασ. ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ. Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1978. Τέταρτο παιδί των συντρόφων Βασίλη και Μαλάμως Πεσματζόγλου, εντάχθηκε από τα μαθητικά του χρόνια στην ΚΝΕ, σπουδάζοντας συγχρόνως μουσική. Εδωσε με ξεχωριστή ικανότητα και αυταπάρνηση τον αγώνα για την ανασυγκρότηση της Οργάνωσης μετά το 1992. Στη συνέχεια, ως μέλος του Κόμματος πέρασε από διάφορες χρεώσεις. Ηταν προικισμένος με κοινωνικότητα, ευγένεια, εργατικότητα και άλλες αρετές, που τον έκαναν ευρύτερα αγαπητό σε όλους όσοι τον γνώριζαν. Δεν έλειψε ποτέ από καμία μάχη του Κόμματος και τους αγώνες του λαού μας. Στη μνήμη τους προσφέρουμε στο Κόμμα για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης 100 ευρώ.

Γιώργος, Αφροδίτη, Βασίλης, Ζώης Πεσματζόγλου

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 6 χρόνια από τις 15 Φλεβάρη 2015 που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ. Οικοδόμος, βιοπαλαιστής, πάλεψε σε όλη τη ζωή του μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, στάθηκε αταλάντευτος σε όλες τις δοκιμασίες που πέρασε το Κόμμα. Φλογερός κομμουνιστής, με λόγο που καθήλωνε και κέρδιζε το σεβασμό από φίλους, συντρόφους και «αντίπαλους». Στη μνήμη του η σύντροφός του στη ζωή και στον αγώνα Δήμητρα Βούρλα προσφέρει μέσω της ΚΟΒ Νότιας Πάτρας του ΚΚΕ 100 ευρώ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΑΡΑΦΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΑΡΑΦΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Ο ΒΟΥΡΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ γεννήθηκε το 1945 στο χωριό Γέρμας Καστοριάς. Κάτω από δύσκολες συνθήκες φοίτησε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δάσκαλος για 38 χρόνια. Στη Χαλκιδική 28 χρόνια και 10 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Μέσα από μαζικούς αγώνες τάχθηκε γρήγορα στο πλευρό των ταξικών δυνάμεων των δασκάλων, παίρνοντας ενεργό μέρος στη ζωή και τη δράση του δασκαλικού κινήματος. Από το 1977 μέχρι το θάνατό του, 30/10/2021, ήταν σταθερός φίλος, οπαδός και ψηφοφόρος του αλύγιστου ΚΚΕ.

Προσφέρουμε 500 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ. Στον αγαπημένο μας πατέρα, για όλη την προσφορά του προς την κοινωνία και προς εμάς.

Οι κόρες του Κατερίνα και Μάγδα

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, ΚΟΚΟΒΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, που φέτος στις 30 Νοέμβρη συμπληρώνονται 15 χρόνια από τον θάνατό του, καθώς και των θείων μας ΚΟΚΟΒΙΑΔΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ και ΣΑΡΡΑΣ, προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ Δ' Διαμ. Πειραιά 200 ευρώ για ενίσχυση του τιμημένου ΚΚΕ.

Η οικογένειά τους

***

ΦΩΤΟ

Στις 13/11/2021, έκλεισε ένας χρόνος που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας πατέρας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ. Στη μνήμη του τα παιδιά του Μπάμπης, Μαριλένα και ο γαμπρός του Ιάσονας, προσφέρουν στο ΚΚΕ που πάντα στήριζε, 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά.

* Στη μνήμη του ΘΟΔΩΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ που στις 13/11/2021 συμπληρώθηκε ένας χρόνος που «έφυγε» από τη ζωή. Πατέρας του Μπάμπη και της Μαριλένας, τον γνωρίσαμε την δεκαετία του 1980, μέλη της ΚΝΕ εμείς, βιομηχανικός εργάτης εκείνος. Γνώριζε την ιστορία του εργατικού κινήματος και πάντα μαζί με το ΚΚΕ έκανε αγώνες για μια άλλη κοινωνία με στόχο τον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό. Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές του Κόμματος στήριζε πάντα τις αποφάσεις του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του. Στη μνήμη του προσφέρουμε 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά.

ΤΕΛΕΙΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΤΕΛΕΙΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Χρυσούλα Κιουράνη - Στέλιος Οσία

***

ΦΩΤΟ

Προς τιμήν του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΑΤΑΡΙΔΗ που συμπληρώνονται 6 μήνες από το θάνατό του, αλλά και για την ονομαστική του εορτή, η γυναίκα του Μαρία και τα παιδιά του Πέτρος και Δημήτρης προσφέρουν στο τιμημένο ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ, μέσω ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ, για τα επτά χρόνια από τον θάνατό του, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ το ποσό των 250 ευρώ.

Σπούδασε χημικός και εργάστηκε ως Μsc Βιοχημικός Μηχανικός. Ηταν από τα φοιτητικά του χρόνια στο λαϊκό κίνημα. Ηταν άνθρωπος της δράσης, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον. Οι λαϊκοί άνθρωποι της Βοιωτίας, ιδιαίτερα των Οινοφύτων, αλλά και της Αττικής, τον γνώρισαν ως μαχητικό μπροστάρη στην πάλη τους ενάντια στη μόλυνση του Ασωπού και γενικότερα του υδροφόρου ορίζοντα των δύο περιοχών. Δεν σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με τα προβλήματα των ανθρώπων του μόχθου, συμπορεύτηκε σε όλη τη ζωή του με το ΚΚΕ, ενώ ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής στις εκλογές για την Τοπική Διοίκηση με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και το 2010 και το 2014.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, η κόρη του Αλέκα Χριστοπούλου με αφορμή την ονομαστική του εορτή προσφέρει στο Κόμμα για την Οικονομική Εξόρμηση το ποσό των 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αρκτικού Διαμερίσματος Πάτρας. Υπήρξε μαχητής του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, βρέθηκε στα Σύρματα, φυλακίστηκε και εξορίστηκε στην Ακροναυπλία και τη Γιούρα και έμεινε πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του στο Κόμμα και τα ιδανικά του.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ καθώς και στη μνήμη του στρατηγού του ΕΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΑΡΑΦΗ, ο Μανώλης Δριδάκης προσφέρει 20 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος, μέσω της ΚΟΒ Κεντρικού Μενιδίου του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 9

Στη μνήμη του συμμαθητή μου στο 1ο Γυμνάσιο Πειραιά και συντρόφου ΘΟΔΩΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ που εκτελέστηκε στις 29 Αυγούστου 1949 σε ηλικία 22 ετών, του καθηγητή μου των Μαθηματικών ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ που δολοφονήθηκε τον Ιούλη του 1944 από την ειδική ασφάλεια, των φίλων και συντρόφων μελών της ΚΕ του ΚΚΕ ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΥ και ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, του φίλου και συναγωνιστή στην ΕΠΟΝ Πειραιά δημοσιογράφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕΡΒΟΥ, του ΕΠΟΝίτη και συντρόφου αδελφού μου ΚΩΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΗ, της συντρόφισσας ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΧΡΥΣΙΚΟΥ, των συναδέλφων και συντρόφων ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΟΥΤΣΗ και ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΕΜΠΕΣΗ προσφέρω για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 300 ευρώ, ως δεύτερη δόση.

Χρήστος Τελειώνης


ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ
ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ

ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

ΚΟΚΟΒΙΑΔΗ ΣΑΡΡΑ
ΚΟΚΟΒΙΑΔΗ ΣΑΡΡΑ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΧΡΥΣΙΚΟΥ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΧΡΥΣΙΚΟΥ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΒΑΡΟΥΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΒΑΡΟΥΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ
ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΛΑΜΠΗΣ) ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΛΑΜΠΗΣ) ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ

ΤΑΣΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
ΤΑΣΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΑΤΑΡΙΔΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΑΤΑΡΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΟΥΡΔΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΟΥΡΔΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2023-12-12 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2021-07-03 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2020-04-18 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2018-04-14 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2012-01-06 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2004-11-03 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ