Πέμπτη 2 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΟ
Καλείται για αποδείξεις στα δύσκολα

Με αέρα από τις δύο συνεχόμενες νίκες, επί Ολυμπιακού και Ζενίτ, ο Παναθηναϊκός καλείται απόψε να πιστοποιήσει την αγωνιστική του άνοδο σε ένα από τα πλέον δύσκολα τεστ του στη Εuroleague, αντιμετωπίζοντας την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα για τη 13η αγωνιστική (19.00 - Novasports Prime). Κόντρα στην ισχυρή ρωσική ομάδα, που ψάχνει να καλύψει το χαμένο έδαφος από τις δύο συνεχόμενες ήττες που την έριξαν στην 7η θέση, οι «πράσινοι» (3 νίκες - 9 ήττες) θέλουν να βελτιώσουν τη δική τους θέση στη βαθμολογία και να δώσουν τις επόμενες μάχες στη διοργάνωση υπό ευνοϊκότερες συνθήκες.

Δύσκολο έργο δήλωσε ότι περιμένει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Πρίφτης, ζητώντας από τους παίκτες του υψηλά επίπεδα απόδοσης και απόλυτη συγκέντρωση προκειμένου να έχουν πιθανότητες νίκης. Ως σημεία - κλειδιά εντόπισε τον έλεγχο των ριμπάουντ και τα μακρινά σουτ, όπου άλλωστε η ΤΣΣΚΑ είναι ιδιαίτερα δυνατή.

Για τον Παναθηναϊκό δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Παπαπέτρου, ενώ εντάχθηκε στην αποστολή στη Μόσχα ο Παπαγιάννης.

  • Αλλοι αγώνες της βραδιάς: Φενερμπαχτσέ - Μονακό (19.45 - Novasports 3), Ζαλγκίρις Κάουνας - Μπασκόνια (20.00 - Novasports 5), Μπάγερν Μονάχου - Βιλερμπάν (20.30 - Novasports Start), Ρεάλ Μαδρίτης - Μακάμπι Τελ Αβίβ (21.45 - Novasports 4).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ