Πέμπτη 2 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΑΙΔΕΙΑ
Παρουσιάσεις της πρότασης του ΚΚΕ για την Ανώτατη Εκπαίδευση

Πλήθος εκδηλώσεων για την παρουσίαση της πρότασης του Κόμματος «Για το Πανεπιστήμιο των σύγχρονων αναγκών και δυνατοτήτων της εποχής μας» προγραμματίζουν Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σήμερα Πέμπτη:

-- Στα Τμήματα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου, στις 5 μ.μ., στην αίθουσα Α1. Θα μιλήσει η Λυδία Βενετοπούλου, μέλος του ΠΣ της ΠΟ Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ.

-- Στο τμήμα Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής του ΠαΔΑ, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα Β114, θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στους Μηχανολόγους - Ηλεκτρολόγους του ΠαΔΑ, στις 3 μ.μ., στην αίθουσα Α214, θα μιλήσει επίσης ο Θοδωρής Κωτσαντής.

-- Στη Σχολή Επιστημών Τροφίμων του ΠαΔΑ, στη 1.30 μ.μ., στην αίθουσα πλησίον της Κ11134, θα μιλήσει ο Αντώνης Μοχιανάκης, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στους Γεωτέχνες Θεσσαλονίκης, με θέμα «Η δυνατότητα συμβολής των Σχολών Γεωπονίας στην κάλυψη των μεγάλων κοινωνικών αναγκών στον αγροτοδιατροφικό τομέα», στις 7 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Βελισσαρίου 6) με ομιλητές τον Γιώργο Παπαχρήστο, υπεύθυνο του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, και τον Αρη Καστρίδη, καθηγητή του Τμήματος Δασολογίας.

-- Στις Οικονομικές Σχολές ΑΠΘ, ΠΑΜΑΚ και ΔΙΠΑΕ, με θέμα «Μια πρώτη γνωριμία με τη μαρξιστική θεωρία και η διαστρέβλωσή της στα αμφιθέατρα των Οικονομικών Σχολών», στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Α στο ισόγειο της ΝΟΠΕ, με ομιλητές την Κωνσταντίνα Λιαρατσίκα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας της ΚΝΕ, και τον Αλκη Πλίτση, μέλος του ΣΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ