Παρασκευή 3 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Κανονικά τα ματς σε ΟΑΚΑ και Νίκαια

Κανονικά θα διεξαχθούν το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και το Ιωνικός - ΠΑΟΚ για τη 12η αγωνιστική της Super League 1, παρά το αίτημα της αστυνομίας για αναβολή.

Θυμίζουμε ότι για το αίτημα έγινε επίκληση σε λόγους ασφαλείας, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις είναι ήδη επιφορτισμένες με την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Αθήνα και τις εκδηλώσεις για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου. Επίσης ότι από την πρώτη στιγμή δήλωσαν αντίθετες σε αναβολή των αγώνων τόσο η διοργανώτρια αρχή όσο και από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μετά από επαφές με όλες τις πλευρές συναίνεσε στο να μην υπάρξει αναστάτωση στο πρόγραμμα της Super League. Ετσι, μέχρι αργά χτες αναμενόταν η ΕΛ.ΑΣ να ανακαλέσει το αίτημα αναβολής, ενώ η ΑΕΚ ενημέρωσε επίσημα για τη διεξαγωγή του ντέρμπι στην καθορισμένη μέρα και ώρα.

Να σημειωθεί τέλος ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου διέψευσε σενάρια που εμφανίζουν την κυβέρνηση έτοιμη να κλείσει ξανά τις εξέδρες των γηπέδων, λόγω της επιδείνωσης της επιδημικής κατάστασης και της νέας μετάλλαξης «Ομικρον».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ