Παρασκευή 3 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΟ 97-77
Τον «πάγωσε» στο... -20

Μία ακόμα ήττα - τη 10η στη φετινή Euroleague - γνώρισε ο Παναθηναϊκός στη Μόσχα, με το ευρύ 97-77 από την ΤΣΣΚΑ για τη 13η αγωνιστική, και παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία.

Σε αντίθεση με τους τελευταίους αγώνες, όπου είχαν εμφανίσει σημάδια ανάκαμψης, απέναντι στην ισχυρή ρωσική ομάδα οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να αμφισβητήσουν την υπεροχή της. Τα αμυντικά προβλήματα πολλά, εξ ου και οι 31 πόντοι που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ και στην επίθεση τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα, με χαμηλά ποσοστά ευστοχίας, ιδίως στα τρίποντα (28%, έναντι 50% της ΤΣΣΚΑ). Ετσι οι γηπεδούχοι με πρωταγωνιστή τον Σβεντ (17 πόντοι με 5 τρίποντα) πήραν μεγάλη διαφορά ήδη από το ημίχρονο (53-38) και τη διεύρυναν στην επανάληψη, εκμεταλλευόμενοι και την έλλειψη λύσεων στον Παναθηναϊκό.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Λούντμπεργκ 11, Μπολομπόι 9, Κομένκο, Ούχοφ 6, Ιβλεφ, Αντόνοφ 16, Κλάιμπερν 16, Μιλουτίνοφ 9, Φαρίντ 2, Γκριγκόνις 9, Κουρμπάνοφ 2, Σβεντ 17.

Παναθηναϊκός: Πέρι 2, Μέικον 3, Παπαγιάννης 14, Μποχωρίδης, Κασελάκης, Γουάιτ 19, Νέντοβιτς 14, Εβανς 15, Μαντζούκας, Σαντ Ρος 10.

Με «αέρα» στη Ρωσία ο Ολυμπιακός

Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη ψάχνει ο Ολυμπιακός απόψε στη Ρωσία με αντίπαλο την Ούνιξ Καζάν (19.00 - Novasports Prime) για τη 13η αγωνιστική. Μετά το επιβλητικό 93-72 επί της Αρμάνι στο Μιλάνο την προηγούμενη αγωνιστική, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διατηρηθούν ψηλά στη βαθμολογία, ενώ και η Ούνιξ δίνει τη δική της μάχη για την πρώτη οκτάδα.

Στις δηλώσεις του πριν τον αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην ετοιμότητα που θα πρέπει να εμφανίσει η ομάδα του απέναντι στις προκλήσεις που θέτει η αναμέτρηση. Χαρακτήρισε την Ούνιξ άκρως επιθετική ομάδα και τόνισε την ανάγκη να μην της δοθεί η ευκαιρία να παίξει με αιφνιδιασμούς.


Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς απουσίες, μετά και την επιστροφή του Μιχάλη Λούτζη έπειτα από τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ