Παρασκευή 3 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΕΦΑΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σήμερα η κινητοποίηση ενάντια στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο

Στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, στις 12 μ.

Σήμερα στις 12 μ., στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, θα γίνει η κινητοποίηση του Συλλόγου Φοιτητών ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα, σύμφωνα και με την απόφαση της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης.

Οι φοιτητές εκφράζουν την αντίθεσή τους στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο, που βάζει στο στόχαστρο την αξία των πτυχίων των πανεπιστημιακών Σχολών Φυσικής Αγωγής και ταυτόχρονα διαμαρτύρονται για τα συσσωρευμένα προβλήματα ετών που αντιμετωπίζουν στις σπουδές τους και οξύνθηκαν τον τελευταίο χρόνο. Με ανακοίνωσή τους καλούν τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς της πόλης να βρεθούν στο πλευρό τους, ενώ δηλώνουν πως επιδιώκουν τον πανελλαδικό συντονισμό των φοιτητικών συλλόγων των ΤΕΦΑΑ.

Εκτός της άμεσης απόσυρσης του αθλητικού νομοσχεδίου, οι φοιτητές διεκδικούν μεταξύ άλλων να υπάρξει ουσιαστική στήριξη στις πανεπιστημιακές Σχολές Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με σύγχρονες υποδομές και διδακτικό προσωπικό. Το πανεπιστημιακό πτυχίο να αποτελεί τη μοναδική προϋπόθεση για την πλήρη πρόσβαση στο επάγγελμα, χωρίς άλλες πιστοποιήσεις και εμπόδια. Να στηριχτούν από την κυβέρνηση και όχι να καταργηθούν τα δημόσια προγράμματα άθλησης. Αύξηση της χρηματοδότησης για την Παιδεία και τον μαζικό αθλητισμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ