Παρασκευή 10 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Αύξηση άνω του 20% στις εκλογές των Αγροτικών Συλλόγων

Την Κυριακή το εκλογοαπολογιστικό συνέδριο

Με αύξηση της συμμετοχής των αγροτών και κτηνοτρόφων στις διαδικασίες, που ξεπέρασε το 20% συνολικά, ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες ανάδειξης νέων Διοικητικών Συμβουλίων στους Αγροτικούς Συλλόγους, αλλά και των αντιπροσώπων τους, για το Συνέδριο της Ομοσπονδίας Αιτωλοακαρνανίας.

Πρόκειται για σημαντικό βήμα στην προσπάθεια ενίσχυσης του αγροτικού κινήματος στον νομό, αλλά και της Ομοσπονδίας, που την Κυριακή 12 Δεκέμβρη, στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, θα προχωρήσει στο Συνέδριό της, για την ανάδειξη νέας Διοίκησης και Ελεγκτικής Επιτροπής.

«Μέσα από όλη αυτή τη ζωντανή διαδικασία εκφράστηκαν η αγωνία, η αγανάκτηση, η αγωνιστική διάθεση, η εμπιστοσύνη στη δύναμη του οργανωμένου αγροτικού κινήματος. Ενισχύθηκε η συμφωνία για την συνέχιση των αγώνων, για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία, επισημαίνοντας:

«Με το τέλος των εργασιών του Συνεδρίου θα βγούμε πιο δυνατοί απαντώντας στην κυβερνητική πολιτική που μας ξεκληρίζει με μαχητικές κινητοποιήσεις, για να διεκδικήσουμε τα αιτήματα επιβίωσής μας. Συντονιζόμαστε με την Πανελλαδικά Επιτροπή των Μπλόκων. Ο,τι κερδίσαμε όλα αυτά τα χρόνια ήταν αποτέλεσμα του αγώνα μας και έτσι θα συνεχίσουμε!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ