Τετάρτη 15 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Πρεμιέρα β' γύρου με ενδιαφέρον σε Γιάννενα και Περιστέρι

Μεγάλο το ενδιαφέρον στο ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ

Eurokinissi

Μεγάλο το ενδιαφέρον στο ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ
Ενδιαφέρουσες και δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό κυρίως μέρος της εμβόλιμης 14ης αγωνιστικής στη Super League 1, με την οποία ξεκινά ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος. Ξεχωρίζουν οι εκτός έδρας δοκιμασίες του πρωτοπόρου Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ σε Περιστέρι και Γιάννενα αντίστοιχα, ενώ η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο Πέμπτη με αναμετρήσεις σε Ηράκλειο και Νίκαια. Οσο για το Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός, αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους γηπεδούχους, όπως είχε γίνει και με την αναμέτρηση της «ελαφράς ταξιαρχίας» με τον ΟΦΗ για την προηγούμενη αγωνιστική.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός με αέρα από τη νίκη του επί του Αρη, που τον έφερε στο +8 στην κορυφή, επιδιώκει τη συνέχιση της νικηφόρας πορείας του απέναντι στον Ατρόμητο, σε μια έδρα όμως όπου συχνά δυσκολεύεται. Από την πλευρά τους οι Περιστεριώτες «καίγονται» για τους βαθμούς προκειμένου να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, και έχουν ως οδηγό την πρόσφατη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ, η ομάδα - έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι τώρα, με εντυπωσιακές εμφανίσεις που τον έχουν φέρει στην 3η θέση, φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επαναλάβουν την επιτυχία του πρώτου γύρου με το «διπλό» στην Τούμπα, οι δε φιλοξενούμενοι να συνεχίσουν σε τροχιά ανάκαμψης και βέβαια να πάρουν και άτυπη ρεβάνς.

Το δικό της ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κόντρα στη Φθιώτιδα, όπου η Λαμία - που επανέρχεται στη φυσική της έδρα μετά τα έργα βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου - υποδέχεται τον Βόλο, που επιδιώκει να ανακάμψει βαθμολογικά.

Το σημερινό πρόγραμμα: ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ (17.15 - Novasports 2), Λαμία - Βόλος (17.15 - Cosmote Sport 2), Ατρόμητος - Ολυμπιακός (19.30 - Novasports Prime).

Νίκη στο φινάλε ο Αστέρας

Βρίσκοντας τη λύση στο φινάλε, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε σημαντική εντός έδρας νίκη 1-0 επί του Παναιτωλικού, στο παιχνίδι που άνοιξε χτες την αυλαία της 14ης αγωνιστικής. Το γκολ του Κρέσπι στις καθυστερήσεις «λύτρωσε» τους Αρκάδες, που έφτασαν τους 17 βαθμούς αναρριχήθηκαν ξανά στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ