Τετάρτη 12 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Ενα ακόμα βήμα για τον Ολυμπιακό

Ιδανικά ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στο Champions League για το νέο έτος, επικρατώντας εντός έδρας της σερβικής Ραντνίσκι με σκορ 11-7 για την 7η αγωνιστική. Ετσι οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά την ήττα από την Μπρέσια την προηγούμενη αγωνιστική και παρέμειναν στη 2η θέση του ομίλου, στο κατόπι της πρωτοπόρου ιταλικής ομάδας, ενώ παράλληλα πραγματοποίησαν ένα ακόμα βήμα προς την επίτευξη του στόχου της πρόκρισης στο Φάιναλ 8 της διοργάνωσης.

Κόντρα στη Ραντνίσκι ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει τα αμυντικά ζητήματα του πρώτου οκταλέπτου και από τη δεύτερη περίοδο και έπειτα να ανεβάσει στροφές, παίρνοντας τα ηνία του αγώνα (6-4, 7-5). Κλείδωσε δε τη νίκη στην τελευταία περίοδο, οπότε πήρε σημαντική διαφορά (10-5) την οποία διατήρησε μέχρι τη λήξη.

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γεννηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 3, Φιλίποβιτς 2, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς.

Ραντνίτσκι: Μιλουτίνοβιτς, Μπράνκοβιτς, Στανόγιεβιτς 1, Γιάνκοβιτς 1, Τσουκ 3, Ραντούλοβιτς, Ουκρόπινα, Πιέβαντσιτς, Τοχόλι, Μίλιτσιτς 1, Λούκιτς 1, Βρλιτς, Τοντορόφσκι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ