Τετάρτη 12 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Κλείνουν οι πρώτες εκκρεμότητες

Ξεκινά σήμερα το κλείσιμο των εκκρεμοτήτων με τους αγώνες της Super League 1 που αναβλήθηκαν το προηγούμενο διάστημα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις ομάδες, με τη διεξαγωγή δύο αναμετρήσεων σε Ριζούπολη και Τούμπα.

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον ΟΦΗ σε εξ αναβολής ματς της 13ης αγωνιστικής (17.15 - Νovasports Prime). Οι γηπεδούχοι, που ταλαιπωρήθηκαν πολύ από τον κορονοϊό το προηγούμενο διάστημα, θέλουν να συνεχίσουν τη συγκομιδή βαθμών, οι δε Κρητικοί να αποφύγουν νέα απώλεια μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να επιστρέψουν στις νίκες, προκειμένου να μη χάσουν την επαφή με την πρώτη πεντάδα.

Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναιτωλικό σε εξ αναβολής ματς της 16ης αγωνιστικής (17.15 - Novasports Prime), το οποίο θα είναι το πρώτο και για τις δύο ομάδες στο 2022 και γενικότερα μετά από καιρό (έχουν να παίξουν από τα μέσα Δεκέμβρη). Ο «Δικέφαλος του Βορρά» στοχεύει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να πάρει τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στη 2η θέση, ενώ οι Αγρινιώτες σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα ενισχύσει την προσπάθειά τους για παραμονή στην κατηγορία.

  • Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ βρίσκεται από χτες ο Ισπανός αμυντικός Γιοάν Σάστρε, η μεταγραφή του οποίου από την ισπανική Μαγιόρκα αναμένεται να ολοκληρωθεί ίσως και σήμερα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ