Παρασκευή 14 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Σβήσε το φως»... για τους μικρούς θεατές

«Σβήσε το φως» μας λέει η ομάδα «Κοπέρνικος» και καλεί τους μικρούς θεατές στη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» στο Μέγαρο Μουσικής, να πλησιάσουν με θάρρος και να γνωρίσουν όλα όσα μας φοβίζουν, σε μια ευφάνταστη μουσικοθεατρική παράσταση, γεμάτη περιπέτεια, σασπένς, ατμόσφαιρα και χιούμορ.

Ηρωας της παράστασης, ο Μάξιμος, ένας πραγματικός φοβητσιάρης που φοβάται ακόμα και τη σκιά του! Οταν πέφτει η νύχτα, η φαντασία του καλπάζει και το καθετί μοιάζει με πραγματικό τέρας! Γι' αυτό και έχει πάντα όλα τα φώτα αναμμένα και φροντίζει ώστε να μη μένει ούτε μια γωνία σκοτεινή στο σπίτι του. Ωσπου, μια μέρα, ένας επίμονος ήχος θα τον οδηγήσει σε έναν κόσμο όπου όλες οι φοβίες του ενσαρκώνονται με μοναδικό τρόπο και εκείνος θα κληθεί να τις αντιμετωπίσει. Τι γίνεται όμως όταν καταλαβαίνει ότι σε αυτόν τον κόσμο ο μόνος δυνατός είναι ο ίδιος και ότι όλοι εκεί χρειάζονται τη βοήθειά του;

Ενα έργο που, με έναν μοναδικό και χαρούμενο τρόπο, αλλά και με ένα πολυμήχανο σκηνικό με φωτισμούς, σκιές και χρώμα, εξάπτει κάθε φαντασία και αποδεικνύει με τον πιο απλό τρόπο ότι όταν σβήνει το φως... ίσως και να μην είναι όλα δα και τόσο τρομερά όσο νομίζουμε.

Παραστάσεις κάθε Κυριακή στις 15.30.

Εισιτήρια στο ticketservices.gr.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ