Τρίτη 18 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΡΗΤΗ
Νέα τραγωδία με ζευγάρι υπερηλίκων

Αλλη μια τραγωδία, με ηλικιωμένο ζευγάρι να εντοπίζεται νεκρό μέσα στο σπίτι του, σημειώθηκε την Κυριακή στο χωριό Πεύκοι Σητείας.

Το υπέργηρο ανδρόγυνο αναζητούσε η κόρη τους, η οποία και τους εντόπισε νεκρούς στο κρεβάτι τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τελευταία επικοινωνία των συγγενών με τους δύο ηλικιωμένους έγινε την περασμένη Παρασκευή. Ο άνδρας, ηλικίας 90 χρόνων, ήταν κατάκοιτος και τον φρόντιζε η συνομήλικη σύζυγός του.

Το σπίτι, στο οποίο υπήρχε τζάκι, βρέθηκε κλειστό, πράγμα που ενισχύει τις εκτιμήσεις ότι ο θάνατός τους προήλθε από αναθυμιάσεις. Φως στα ακριβή αίτια θανάτου τους θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή που αναμένεται να διενεργηθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη δεύτερη παρόμοια τραγωδία στο νησί σε διάστημα λίγων βδομάδων, μετά τον θάνατο ζευγαριού ηλικιωμένων στα Βορίζια του δήμου Φαιστού το μεσημέρι των Χριστουγέννων, που πολλαπλασιάζει τα περιστατικά αυτόν τον χειμώνα ανθρώπων που προσπαθούν να ζεσταθούν με διάφορα μέσα και βρίσκουν τραγικό θάνατο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ