Τετάρτη 20 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Διπρόσωπος

Τα δύο πρόσωπα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα σχολιάζονται για πολύ καιρό ακόμα καθώς, μετά το ρεπό της Δευτέρας, στη χθεσινή προπόνηση, ο Τάκης Λεμονής δεν παρέλειψε, κατά την ομιλία του προς τους παίκτες, να τους υπενθυμίσει πως η χαλάρωση μπορεί να καταστρέψει τα πάντα. Πέρα από αυτό, τόνισε επίσης πως το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν και πως οι παίκτες του πρέπει να είναι προσεκτικοί στη συνέχεια, καθώς το πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ. Διαπιστώσατε ότι δεν πρέπει να χαλαρώνουμε σε κανένα σημείο του αγώνα, αλλά τώρα αυτό το ματς τελείωσε» είπε και πρόσθεσε: «Προετοιμαζόμαστε για το επόμενο στο οποίο πρέπει να επιδείξουμε μεγάλο πείσμα, πάθος και αυτοσυγκέντρωση, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως ο Ιωνικός. Αλλωστε από δω και πέρα σκεφτόμαστε εκ των πραγμάτων σε όλα τα παιχνίδια μόνο ένα αποτέλεσμα, τη νίκη».

Στο μεταξύ, η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νίκαια συνεχίζεται κανονικά, με μοναδικές εξαιρέσεις τους Πατσατζόγλου, που νιώθει ενοχλήσεις στη μέση, Νινιάδη και Χούτο που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ