Τετάρτη 20 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Ντέρμπι στη Ρώμη

Στους δυο πρώτους ομίλους μεταφέρεται σήμερα η δράση του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού και αυτοί μετά τη «χειμερία νάρκη» της διοργάνωσης ξαναμπαίνουν στο χορό των αγώνων. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο Β` όμιλο όπου υπάρχουν δυο παιχνίδια - «φωτιά» που θα καθορίσουν το σκηνικό στον όμιλο. Αλλωστε μετά τις δυο αγωνιστικές παραμένουν λεπτές οι ισορροπίες με τις ομάδες να βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία. Το ντέρμπι της Ρόμα με την Μπαρτσελόνα, αλλά και η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Γαλατασεράι είναι τα δυο παιχνίδια που μονοπωλούν το ενδιαφέρον σήμερα.

Στο Α` όμιλο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου, προπορεύονται στη βαθμολογία, αλλά σήμερα έχουν δύσκολο έργο. Οι «μπέμπηδες» αγωνίζονται στη Γαλλία κόντρα στη Ναντ, ενώ οι Βαυαροί φιλοξενούνται στην Πορτογαλία από την Μποαβίστα. Τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προβληματίζει η κατάσταση των Μπαρτέζ και Μπέκαμ, που δεν είναι πλήρως έτοιμοι μετά τους τραυματισμούς τους. Οι Γάλλοι που δε δείχνουν φέτος να τα πηγαίνουν πολύ καλά παίζουν το «τελευταίο τους χαρτί» όσον αφορά τις ελπίδες τους για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Στο άλλο παιχνίδι η προβληματική φέτος Μπάγερν Μονάχου θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μποαβίστα και να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Αλλωστε όπως είπε και ο τεχνικός της ομάδας Οτμαρ Χίτζεφελντ αυτός πλέον είναι ο πρώτος στόχος των Βαυαρών, μετά την απομάκρυνσή τους από την κορυφή της Μπουντεσλίγκα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ