Τετάρτη 9 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Συγχαρητήρια στον Θ. Γκαβέλα που κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ

Ανακοίνωση των εκλεγμένων με την «Πανσπουδαστική ΚΣ» στον Σύλλογο Φοιτητών Φιλοσοφικής με αφορμή επιτυχίες παραολυμπιονικών συμφοιτητών τους

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την πρόσφατη επιτυχία του παραολυμπιονίκη Θανάση Γκαβέλα, που στην ημερίδα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 60 μ. με χρόνο 7.10 εξέδωσαν οι εκλεγμένοι με την «Πανσπουδαστική ΚΣ» στον Φοιτητικό Σύλλογο Φιλοσοφικής.

Μεταξύ άλλων τονίζουν πως «η επιτυχία του συμφοιτητή μας Θανάση Γκαβέλα, αλλά και αυτή της συμφοιτήτριάς μας Αννας Ντέντα (χάλκινη Ολυμπιονίκης στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο) πρέπει να είναι η καλύτερη αφορμή για να ικανοποιηθούν από την κυβέρνηση και τη διοίκηση του ΕΚΠΑ τα αιτήματα των φοιτητικών συλλόγων για μια σειρά από ζητήματα, όπως π.χ. να εκσυγχρονιστούν όλοι οι αθλητικοί χώροι του Πανεπιστημίου μας (π.χ. το γήπεδο του στίβου) που μαραζώνουν λόγω της έλλειψης χρηματοδότησης, να προσληφθεί το απαραίτητο προσωπικό, να αναβαθμιστούν οι υποδομές που διαθέτει, να δημιουργηθούν νέες και να αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση όλοι οι φοιτητές. Γιατί ο αθλητισμός είναι ανάγκη μας απαραίτητη για τη σωματική και πνευματική μας ανάπτυξη, για να μπορέσουμε να γίνουμε πολύπλευροι άνθρωποι και όχι πολυτέλεια για λίγους».

Παράλληλα, οι εκλεγμένοι με την «Πανσπουδαστική ΚΣ» στέκονται και στα διαχρονικά αιτήματα των φοιτητικών συλλόγων για αναγκαίες υποδομές και υπηρεσίες που πρέπει να στελεχωθούν σε κάθε σχολή και εστία, ειδικά στη Φιλοσοφική, για τη στήριξη και διευκόλυνση των φοιτητών ΑμεΑ.

Τέλος, εύχονται τόσο στον Θανάση Γκαβέλα όσο και στην Αννα Ντέντα να συνεχίσουν να εμπνέουν με το παράδειγμά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ