Παρασκευή 22 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΑΙΔΕΙΑ
Οι νέοι τιμούν την ΕΠΟΝ

Στα 59 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ, που συμπληρώνονται αύριο, είναι αφιερωμένες δυο εκδηλώσεις της ΚΝΕ στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, η Τομεακή Οργάνωση Μαθητών Α` Πειραιά της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει την εκδήλωσή της αύριο Σάββατο, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΠ και η Τομεακή Οργάνωση Δυτικών Συνοικιών Πειραιά θα πραγματοποιήσει αντίστοιχη εκδήλωση την Κυριακή 24/2, στις 6 μ.μ., στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ Κερατσινίου (Ρέπουλη 16). Και στις δυο εκδηλώσεις θα συμμετέχουν αγωνιστές της ΕΠΟΝ για να μοιραστούν με τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ τις αναμνήσεις τους, ενώ θα παρουσιαστεί και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Στη Βόρεια Ελλάδα

«Η μάχη της ΕΠΟΝ ενάντια στα ναρκωτικά», είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, η «Νεανική Δράση για την Ειρήνη». Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια της πρωτοβουλίας της ΝΔΕ ενάντια στα ναρκωτικά και θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ στο στέκι της ΝΔΕ (οδός Μυκηνών).

  • Εκδηλώσεις για την ΕΠΟΝ πραγματοποιούν αύριο και μεθαύριο, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στις πόλεις της Κεντροδυτικής Μακεδονίας

Αύριο Σάββατο, θα γίνουν σε:

Σέρρες, στις 6 μ.μ., στα γραφεία της ΚΝΕ.

Γιαννιτσά, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΝΕ.

Βέροια, στις 6 μ.μ., στα γραφεία της ΚΝΕ.

Κοζάνη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΝΕ.

Πτολεμαΐδα, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΝΕ.

Την Κυριακή 24/2, εκδηλώσεις θα γίνουν στο Κιλκίς, στις 4.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΝΕ και στη Φλώρινα, στις 7 μ.μ., στη Λέσχη Πολιτισμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ