Παρασκευή 26 Νοέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
Επιλογές
Μελωδικός περίπλους

 

Ο Νότης Μαυρουδής, η Νίνα Λοτσάρη και ο Παναγιώτης Μάργαρης
Ο Νότης Μαυρουδής, η Νίνα Λοτσάρη και ο Παναγιώτης Μάργαρης
«Στου φεγγαριού τους κλώνους» είναι ο τίτλος του προγράμματος που θα παρουσιάσουν, τη Δευτέρα (8.30μμ) στην αίθουσα συναυλιών «Φίλιππος Νάκας» (Ιπποκράτους 41), ο Νότης Μαυρουδής με την σοπράνο Νίνα Λοτσάρη και τον κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη. Θα ερμηνεύσουν έργα των Μάνου Χατζιδάκι, Κουρτ Βάιλ, Εβαν Λούρι, Λούτσιο Ντάλα, Ζακ Μπρελ καθώς και συνθέσεις του Νότη Μαυρουδή.

Συναυλία με έργα των Γ. Χρήστου, Ν. Σκαλκώτα, Γ. Παπαϊωάννου, Α. Μπαλτά, Ντ. Κωνσταντινίδη, Δ. Νικολάου και Δ. Παριανού δίνουν αύριο (8.30μμ), στο θέατρο «Διθύραμβος» (Πλ. Αγ. Λαύρας, Μαρούσι) η μεσόφωνος Ελπίδα Αμίτση και η πιανίστα Μέμα Ειρηναίου. Συμμετέχουν η Εφη Νιχωρίτη (αφήγηση) και ο Δ. Παριανός (κλασική κιθάρα).

Επαναλαμβάνεται αύριο και την Κυριακή στην Εθνική Λυρική Σκηνή η όπερα του Πουτσίνι «Τόσκα», σε σκηνοθεσία - σκηνικά - κοστούμια Νίκου Πετρόπουλου. Την ορχήστρα διευθύνει ο Ηλίας Βουδούρης και τους ρόλους υποδύονται οι: Αλμπέρτο Κουπίντο (τενόρος), Γκαλίνα Καλίνινα, Λούης Μανίκας κ.ά. Τη Δευτέρα 29 Νοέμβρη στην Εθνική Λυρική Σκηνή η Δημοτική Αθηναϊκή Χορωδία και Μαντολινάτα Εξαρχείων - Νεαπόλεως θα παρουσιάσουν αφιέρωμα στον ιδρυτή του Ελληνικού Μελοδράματος Διονύσιο Λαυράγκα.

Βραδιά αφιερωμένη στον συνθέτη Ντίνο Κωνσταντινίδη πραγματοποιεί την Κυριακή (9.30μμ) ο Μουσικός Οργανισμός «Ars Nova Athina», στη Μουσική Σκηνή «Αθηνά» (Λεωφ. Ποσειδώνος 3). Παίζουν οι: Ιβόνα Γκλίνκα, Ντορίν Λασκαρίδου, Βίνη Φουντά και το Κουαρτέτο Σαξόφωνων Αθήνας. Στη σκηνή του «Σαντέ κλαμπ» (Μηθύμνης 1, πλ. Αμερικής) εμφανίζονται από χτες οι Ζιγκ Ζαγκ μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Σάκη Μπουλά, την Ισιδώρα Σιδέρη και την Ελενα Πατρόκλου.

Στη Μουσική Σκηνή «Στον αέρα» εμφανίζονται αύριο οι «Μάτζικ ντε Σπελλ» για να παρουσιάσουν μαζί με παλιά τραγούδια αποσπάσματα από το νέο τους δίσκο που θα κυκλοφορήσει το Μάρτη του 2000. Το ροκ συγκρότημα «Ντήζελ» εμφανίζεται αύριο (11.30μμ) στο κλαμπ «Genesis».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ