Τετάρτη 4 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Δραστηριότητα Επιτροπών Αγώνα κατά της ακρίβειας

Στον απόηχο των μεγάλων Πρωτομαγιάτικων συγκεντρώσεων, οι Επιτροπές Αγώνα κατά της ακρίβειας συνεχίζουν τη δράση τους, διεκδικώντας άμεσα μέτρα υπεράσπισης του λαϊκού εισοδήματος, να μην μείνει κανείς μόνος απέναντι στις ανατιμήσεις, στους υπέρογκους λογαριασμούς για Ενέργεια, κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα. Μεταξύ άλλων, στην Αττική προγραμματίζονται τα εξής:

Παράσταση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της «Elpedison» (Μαρούσι, Σωρού 8-10) από την Επιτροπή Αγώνα στην Ελευσίνα, την Παρασκευή 6 Μάη, στις 10.30 π.μ. Η Επιτροπή απαιτεί να επανασυνδεθεί το ρεύμα σε μονογονεϊκή οικογένεια με νεφροπαθή μητέρα που κατοικεί στις εργατικές κατοικίες της Μάνδρας. Η εταιρεία έκοψε το ρεύμα την Μ. Δευτέρα για λογαριασμό ύψους 1.567,63 ευρώ.

Η Επιτροπή Αγώνα Αιγάλεω οργανώνει αύριο Πέμπτη στις 6.30 μ.μ. μαζική εξόρμηση στο Μπαρουτάδικο. Το Σάββατο 14/5, στις 12 μ., καλεί σε πικετοφορία (αφετηρία Ιερά Οδός και Θηβών) και την Τετάρτη 25/5, στις 11 π.μ., καλεί σε παρέμβαση έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ (Σμύρνης 29).

Οι Επιτροπές Αγώνα στους δήμους της Δυτικής Αθηνάς θα δώσουν συνέντευξη Τύπου έξω από τη ΔΕΗ, στους Αγίους Αναργύρους, στις 11/5, στις 10.30 π.μ. Στις 19/5, στις 7.30 μ.μ., οργανώνουν συγκέντρωση και πορεία στο Ιλιον (προσυγκεντρώσεις: Πετρούπολη, 7 μ.μ., στο «Λακιώτη» και Αγιοι Ανάργυροι, 7 μ.μ., στην πλατεία).

Το τελευταίο δεκαήμερο του Μάη προγραμματίζονται παρεμβάσεις στις δημοτικές αρχές για τη μείωση των δημοτικών τελών, την κατάργηση των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ