Πέμπτη 19 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλουν την προσπάθεια τρομοκράτησης μέλους του Κόμματος από τραμπούκους φασίστες

Οι Οργανώσεις Αιγάλεω του ΚΚΕ με ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν την οργανωμένη επίθεση και προσπάθεια τρομοκράτησης από τραμπούκους φασίστες σε μέλος του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 16 Μάη, μετά από συγκέντρωση του Κόμματος στη συνοικία της Αναγέννησης.

Οπως αναφέρουν, πρόκειται για ομάδα θρασύδειλων φασιστοειδών με κράνη, όπου κατά την προσφιλή τακτική μετά την καταδίκη της εγκληματικής Χρυσής Αυγής, εμφανίζεται με άλλες ονομασίες. Και συνεχίζει η καταγγελία:

«Αφού έβγαλαν όλο το αντικομμουνιστικό τους μένος στην προσπάθεια τρομοκράτησης του συντρόφου μας, ξανακρύφτηκαν στις τρύπες τους.

Οι φασίστες σαν καλά μαντρόσκυλα του συστήματος ξαναβγήκαν από το σκοτάδι, τώρα που τα αφεντικά τους τους έχουν ανάγκη για να τρομοκρατήσουν τον λαό, προκειμένου να μην εκφραστεί η αγανάκτηση που υπάρχει.

Στο στόχαστρό τους βρίσκεται η δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που είναι απολύτως λογικό να τους ενοχλεί. Βρίσκεται η δράση αγωνιστών που δίνουν καθημερινά τη μάχη να οργανωθεί ο αγώνας ενάντια στην ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχεια, την κατάσταση του εργατικού - λαϊκού εισοδήματος που διαρκώς ροκανίζεται από την αντιλαϊκή πολιτική, τον πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη με επίκεντρο την Ουκρανία και τις συνέπειες από αυτόν».

«Δεν μας φοβίζουν, αντίθετα μας δυναμώνουν», τονίζουν οι ΚΟ Αιγάλεω και προσθέτουν: «Ο λαός έχει τη δύναμη να απομονώσει, να ξεριζώσει στην κυριολεξία τον φασισμό - ναζισμό, μαζί και τις εγκληματικές απάνθρωπες θεωρίες του.

Ο λαός του Αιγάλεω άλλωστε έχει γράψει ηρωικές σελίδες, αποκρούοντας τους ιδεολογικούς προγόνους των σημερινών φασιστών. Εχει ήρωες σε κάθε γειτονιά, που θυσιάστηκαν όταν κλήθηκαν να σταματήσουν τους Γερμανούς φασίστες - ναζιστές».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ